Wat is het wondermiddel snel afvallen? Hoe kan ik eindelijk die rottige love handles verwijderen van mijn lichaam? Dat waren de vragen die ik in 2009 vaak aan mijzelf stelde! Heel, maar dan ook heel graag wilde ik een strak lichaam, alleen elke keer ging het fout.

Je kan wel zeggen dat ik in een soort hamstermolen zat. Ja zat! Want ik ben nu al heel wat jaartjes op streefgewicht en het is voor mij gelukkig niet meer moeilijk om hier op te blijven. Mocht ik een aantal kilo’s zijn aangekomen dan weet ik exact wat ik moet doen. Allemaal dankzij een vreemde methode en die methode noem ik de AO.

Hoi hoi! Het is Diana Verbeek die hier typt. Deze site ben ik gestart om andere te helpen met het blijvend verliezen van hun kilo’s overtollige lichaamsvet!

De reden waarom ik deze website ben gestart is, omdat er zoveel larie koek op het internet staat. Onzin informatie wat er alleen maar voor zorgt dat het afslanken langer duurt.

In het verleden en dan praat ik alweer over 2009 paste ik regelmatig onzin informatie toe. Ik wist gewoon niet beter. Ik dacht dat sommige mensen mij echt wilde helpen, maar helaas bleek dit niet zo te zijn. Ze hielpen mij alleen keer op keer met het legen van mijn wallet.

Ik volgde diverse onzin schema’s. Kocht pillen van de goeroes. Ook de apparaten van tv kocht ik regelmatig, maar het hielp echt voor geen ene meter! Ik was zo verdrietig dat ik besloot om het totaal anders aan te pakken. Regelmatig las ik boeken van experts waarin ik de werkende informatie ontdekte. Kwam in contact met een collega die mij het licht liet zien en duidelijk maakte dat buikspieren trainen niet werkt zodra je je buikvet wilt verliezen. En ga zo maar door.

Nu op dit moment van schrijven kan ik vertellen dat wondermiddel snel afvallen niet bestaat en nooit zal bestaan. Oke, tenzij je hele dure operaties aan je lichaam wil laten uitvoeren natuurlijk.

Daarnaast is het ook niet belangrijk om snel af te vallen. Erg snel afvallen is namelijk erg ongezond voor je lichaam. Lukt het om 2 kilo per week te verliezen, dan ben je erg goed bezig en hou dit proces dan vol!

Wondermiddel snel afvallen en de dieetindustrie

Ik kwam er achter dat sommige mensen de verkeerde informatie geven om elke keer geld aan mij te verdienen. Zij maakte mij wijs dat ik mijzelf moest uithongeren met een zogenaamde crashdieet, maar zodra je je uithongert schakelt je lichaam over op spaarstand. Zodra het overgeschakeld is op spaarstand, zal het vet als laats worden gebruikt voor verbranding.

De apparaten van tv werkte ook niet. Omdat mij niet geleerd werd hoe ik gezonde maaltijden in elkaar moest zetten. Ze geven je of tijdelijke werkende informatie of informatie die nooit werkt. Dat is hoe de dieetindustrie in elkaar zit en altijd blijft!

Deze mensen zullen nooit veranderen, want zij willen de macht over mensen houden en als het niet lukt om af te slanken, blijven zij de macht houden. Zelfs de staat keurt deze praktijken allemaal goed, waarom? Omdat de staat er ook flink geld mee verdient. De staat is dus niet onze beste vriend ook al zou je het wel denken.

Waarom leer ik niet hoe ik gezond leven moet, op school?

Altijd vroeg ik mijzelf af van waarom leer ik niet op school wat gezonde voedingsmiddelen zijn? Hoeveel en wanneer ik het beste water kan drinken. Welke dranken ik het beste kan laten staan? Ik kwam erachter en ben van mening dat je op school alleen maar dingen leert waarmee je het systeem kan onderhouden.

Het systeem is zeg maar een soort film waarin iedereen aan moet voldoen en je mag geen leuk leven hebben! Ja, ik weet het, je denkt nu waarschijnlijk van Diana is niet helemaal lekker wat ze nu typt, maar laten we het eens verder onder de loep nemen.

Je wordt geboren en dan geven je ouders je een naam, maar je krijgt ook een burgerservice nummer. Daar begint het eigenlijk al mee. We zijn geen burgers, maar mensen van vlees en bloed!!! Dan heb je leerplicht en ga je naar school tot je 18e. Doe je niet goed je best op school, dan krijg je later functies die niet te doen zijn en waar je geen ruk mee verdient. Tenzij je voor jezelf begint en ondernemer wordt, maar dan moet je wel slagen als ondernemer natuurlijk!

Op school krijg je lesstof waar je geen ene …. aan hebt. Dan heb je je best gedaan op school, krijg je een diploma en ga je voor een vak leren. Je leert voor een vak en tot je 67e blijf je werken voor een baas. Je koopt een huis, en zal altijd in een soort gevangenis blijven. Want stel je raakt je baan kwijt en je kan je hypotheek niet meer betalen, dan wordt je je huis uitgezet. Dus je zal moeten blijven presteren in het systeem. Of je zoekt net als sommige andere mensen de natuur op en neemt compleet afscheid van het systeem.

Wat heeft dit nu met afvallen te maken? Alles! Het systeem zit overal in. We worden bewust dik gemaakt, zodat we in een gevangenis/hamstermolen komen te zitten. Van dieet naar dieet, van pil naar pil. Van rekening naar rekening. Boodschappen duurder, harder werken. Ga je meer verdienen? MEER BELASTING BETALEN. Het houdt nooit op!!! Tenzij je het gaat zien en ander informatie gaat toepassen op het gebied van afvallen.

Kijk, deze wereld draait vandaag de dag alleen maar om geld. Ik moet geld verdienen, jij, de buurman iedereen. Geld verdienen is goed, maar iets verkopen wat nooit gaat werken, is misdadig en zou aangepakt moeten worden!

Gezond eten over heel de dag

Ik kwam er dus achter dat mijzelf uithongeren niet de oplossing is en besloot dus om over heel de dag meer te gaan eten. Daarnaast at ik alleen nog maar vet verbrandende maaltijden en gezonde tussendoortjes.

Een vet verbrandende maaltijd is in mijn ogen een maaltijd die rijk is aan eiwitten en arm aan onverzadigde vetten en trage koolhydraten. Eiwitten zorgen namelijk voor een verhoogde verbranding omdat deze moeilijk te verteren zijn. Uit diverse onderzoeken is dit uitgekomen. Stel je neemt 100 calorieën uit eiwitten dan worden daar al 25 calorieën van verbrand. Neem je 100 calorieën uit trage koolhydraten of onverzadigde vetten dan worden er 15 calorieën verbrand.

Op de volgende pagina ontdek je hoe ik precies een vet verbrandende maaltijd maak en hoeveel water je precies en wanneer het beste kunt drinken. Door op de link hieronder te klikken ga je naar de volgende pagina:

=> Volgende pagina

Scroll naar boven