Voedingsschema Afvallen? Dit was voor mij een eye opener!

Ver in het verleden was ik opzoek naar een voedingschema voor het afvallen. In 2009 om precies te zijn. Regelmatig volgde ik toen kant en klare voedingsschema’s met in de hoop dat ik eindelijk eens blijvend zou afvallen.

Sommige schema’s werkte en sommige niet. De voedingsschema’s voor het afvallen die werkte, werkte vaak ook maar tijdelijk. Eigenlijk net als bij het volgen van een dieet. In het begin raak je wat kilo’s kwijt, een paar weken later zitten deze er weer aan!

Als ik er aan terug denk krijg ik weer pijn in mijn hoofd! Wat een rottig jaar was 2009. Maar goed, eind 2009 was ik van al het gedoe af! Allemaal dankzij het ontdekken van de AO Methode en de informatie die ik van mijn collega Deangelo kreeg.

Één tip die me altijd is bij gebleven van Deangelo is, dat je beter NIET je buik kan trainen als je je buikvet wilt verbranden. Wat je beter kunt doen onthul ik je later.

Waarom Het Klakkeloos Overnemen Van Een Voedingsschema Niet Slim Was:

Na verschillende onderzoeken, kwam ik erachter waarom voedingsschema afvallen niet lukt als je zo maar schema’s overneemt van het internet. Ik kwam erachter dat elk lichaam anders in elkaar zit en dus elk lichaam anders reageert op een voedingsschema. Het ene lichaam heeft een veel snellere verbranding dan de ander of het ene lichaam verbrandt juist minder calorieën dan het ander.

Een schema dat voor Joke bij wijze van spreken werkt, hoeft niet te betekenen dat het ook voor mij en jou werkt. Ik stopte dus met het klakkeloos overnemen van verschillende schema’s en ging mijn eigen voedingsschema’s ontwerpen.

Testen, testen en nog eens voedingsschema’s testen! Ik teste de grote van mijn eiwitrijke maaltijden, de hoeveelheid water, met welke voedingsmiddelen ik de beste resultaten kreeg. Kortom ik teste toen de tijd alles!

Straks onthul ik je welke maaltijden je precies op welke tijden het beste kunt nemen. Ook ontdek je hoe je precies je grote maaltijden en tussendoortjes het beste kunt indelen.

Eerst wil je even een tip geven over water drinken. Water drinken is namelijk erg belangrijk en wat nog belangrijker is, is dat je het op de juiste manier doet!

voedingsschema afvallen

Verlies Sneller Kilo’s Door Op Deze Manier Water Te Drinken:

Water drinken is erg belangrijk bij het afslanken. Indien je niet veel water in je voedingsschema afvallen hebt ingedeeld, wordt het afvallen moeilijker!

In het begin van mijn afslankperiode onthulde specialisten dat ik 2 liter water op een dag zou moeten drinken en dat ik dan zou afslanken. Ik luisterde hier goed naar en volgde deze tip op.

Over heel de dag dronk ik 2 liter water en deed dit een aantal dagen, maar ik merkte niet echt resultaat. Ik hield nogsteeds veel vocht vast en lichaamsvet zag ik ook niet verdwijnen.

Ik heb het water drinken getest en vandaag de dag werk ik op een andere manier! Water drinken doe ik niet zomaar meer. Ik laat het voor mij werken. Op deze manier drink ik water:

Bij elke maaltijd of eiwitrijke tussendoortje neem ik 1 glas water. Dit doe ik een aantal dagen en ik houd de kleur van mijn plas goed in de gaten!

Wanneer ik zie dat de kleur van mijn plas echt super donker geel is, drink ik bij elke maaltijd of tussendoortje iets meer water. Zodra mijn plas erg doorzichtig is en net op water lijkt, drink ik minder water. Is mijn plas mooi lichtgeel dan weet ik dat ik op de juiste manier water drink en houd ik dit patroon aan.

Op deze tijden eet ik een grote maaltijd of tussendoortje:

Na de vele diëten die ik had geprobeerd kreeg ik altijd last van vreselijke hongerbuien! Lang heb ik geprobeerd om het toch vol te houden. Ik dacht toen namelijk dat als je minder eet, je lichaam vet gaat aanspreken voor verbranding. Het verbranden van vet gebeurde juist helemaal niet!

Ik kwam erachter dat jezelf uithongeren het stomste is wat je kan doen, omdat je ervoor zorgt dat je stofwisseling(de motor) in je lichaam onwijs langzaam gaat draaien en dat wil je niet!

Hoe langzamer je stofwisseling gaat draaien hoe MINDER calorieën het gaat verbranden. Zorg je voor een snellere stofwisseling, dan gaat je stofwisseling sneller draaien en dus juist MEER calorieën verbranden!

Meer eten was de oplossing voor een snellere stofwisseling en dus een snellere verbranding, dus ging ik dit ook toepassen. Het was even wennen in het begin, maar na een aantal dagen ging het meer eten beter.

Vandaag de dag neem ik rond 8 uur een grote eiwitrijke maaltijd. Twee uur later neem ik een gezonde eiwitrijk tussendoortje en zo ga ik heel de dag door.

Neem meer eten op een dag, test de tijden waarop je een grote maaltijd of tussendoortje neemt. Neem bij elke maaltijd een glas water en houd je plas in de gaten en je zal merken dat je sneller resultaat gaat boeken!

Deangelo van werk onthulde mij dat het niet slim is om je buik te trainen als je nog een hoop buikvet hebt. Ik kon beter dit doen om sneller resultaat te boeken:

=> Volgende Pagina

Scroll naar boven