Vet Verbranden? Heb je deze vreemde tips en maaltijden al geprobeerd?

Ik kan het me nog goed herinneren. Het was 2009 en ik was niet tevreden over mijn uiterlijk. Ik voelde me dik, energieloos en onaantrekkelijk. Heel graag wilde ik hier wat aan doen, alleen wist ik niet hoe vet verbranden in zijn werk ging.

Weken later na een hoop dieëten geprobeerd te hebben, mezelf vaak in het zweet te hebben gewerkt en een kapotte weegschaal verder, was ik nog steeds niet afgevallen! Waarom lukt het maar niet om vet kwijt te raken? Hoe kan het dat het zo moeilijk is? Is er echt geen manier die blijvend werkt? Dagelijks liep ik met deze vragen rond in mijn hoofd.

Ik was het zo zat dat het elke keer maar niet lukte, dat ik besloot om het via een andere weg te proberen. Er zijn immers meer wegen die je naar Rome brengen Diana.

Fanatiek ging ik op onderzoek, dook in het konijnenhol en kwam schokkende informatie tegen. Informatie wat er juist voor zorgde dat afslanken niet mogelijk zou zijn. Ook ontdekte ik eindelijk de waarheid over vet verbranden rond je buik dankzij een collega van werk en nog veel meer.

Vet Verbranden Buik

Ik had een dikke buik en als ik heen en weer schudde klotste het. Echt vreselijk! In de periode dat ik nog niets wist over afslanken voerde ik regelmatig tientallen buikspieroefeningen uit met in de hoop dat het lelijke buikvet weg zou gaan.

Na 3 weken had ik nogsteeds dezelfde dikke buik. Geen één grammetje kwijtgeraakt. Naast het trainen van mijn buik kocht ik pillen en speciale buikriemen. Ook dit werkte weer niet!

Op mijn werk kwam er op een dag een collega binnen met een super strak lichaam. Hij had wel iets weg van Brad Pitt. Deangelo is zijn naam.

Ik liep naar Deangelo toe en vertelde dat ik regelmatig buikspieroefeningen uitvoerde om mijn buikvet kwijt te raken. Deangelo waarschuwde meteen met:

Stop met je buik trainen! Het heeft geen zin om je buik te trainen als je nog een hoop buikvet hebt. Later zal ik je het hele verhaal onthullen.

vet verbranden

De dieetindustrie die niet om ons geeft

Ik stapte in het konijnenhol en kwam de vreselijkste dingen tegen. Er zijn bepaalde mensen die absoluut niet willen dat ik en jij met succes afslanken. Zij willen het liefst dat heel de wereldbevolking dik en ongezond blijft.

Om ervoor te zorgen dat vet verbranden nooit zou lukken, gaven ze elke keer verkeerde informatie. Zoals dat je jezelf bijvoorbeeld moet uithongeren of dat je speciale voedingsmiddelen moet eten of dat je buikriemen nodig hebt om een strakke buik te krijgen.

De vraag is nu, waarom willen ze niet dat je afslankt? Geld, geld en nog eens geld. Door ons elke keer de verkeerde informatie te geven slanken wij natuurlijk niet af. Doordat wij niet afslanken kopen we hun troep. Troep zoals pillen, riemen, dieët poeders en ga zo maar door.

Ik heb tientallen keren geld uitgegeven aan speciale dieëten, shakes, pillen noem het maar op. Elke keer slankte ik niet af. Nu de vraag aan jou: Hoevaak heb jij geld uitgegeven aan onzin pillen, dieëten, shakes en ben je geen enkele kilo kwijtgeraakt? Ik denk dat je net als ik besodemieterd bent.

We leven nu eenmaal in een geldlustige wereld. Iedereen MOET geld verdienen. Ik, jij. Daar is niks mis mee. Maar spullen aan iemand verkopen dat niet werkt, zoals poeders, pillen etc, vind ik niet kunnen.

Vroeger was ik nooit bezig met het goede en kwade, maar hoe ouder ik werd hoe meer ik achter de echte wereld kwam. Niet alleen met afslanken, maar ook met andere dingen.

Hoe dieper ik in het konijnenhol ging, hoe vreselijker het werd! Maar aan het einde van elke tunnel is er licht en dat licht had ik nodig! Dat speciale mooie witte licht heeft mijn ogen geopend en ervoor gezorgd dat ik mijn lichaam strak kreeg!

Het was een zware lange weg door het konijnenhol, de vreselijkste dingen kwamen op mijn pad, maar het was nodig om mijzelf goed wakker te schudden. Want ik ontdekte dat als je de basis niet weet of ziet, dat afslanken nooit gaat lukken.

Ik verdiepte mijzelf meer in de basis en nadat ik alles begon te zien lukte het vet verbranden eindelijk. Ik raakte eindelijk mijn kilo’s kwijt, kreeg weer meer zelfvertrouwen en startte deze website: afslankoplossing.nl.

Deze quote van Johan Cruijff is mij altijd bijgebleven. Een bijzondere quote en het kan je helpen met afslanken. Hier is de quote: Je gaat het pas zien als je het doorhebt!

Dieper in het konijnenhol

Toen ik het allemaal begon te zien dat bepaalde mensen willen dat ik dik blijf, zodat ik hun troep blijf kopen, ging ik dieper graven in het konijnenhol. Ik kwam erachter dat ons voedsel grotendeels vergiftigd is. Zelfs voedsel waarvan je denkt dat is gezond, kan je buik dik houden.

De mensen die graag willen dat ik dik bleef maken ons voedsel express slecht. Ze voegen suikers, transvetten en andere slechte stoffen toe aans ons eten. Voedsel waar ik het voornamelijk over heb zijn bewerkte voedinsmiddelen. Bewerkte voedingsmiddelen zoals ontbijtkoeken, cruesli, muesli.

Je zou denken dat dit niet gebeurt, want je hoort er niks over van de overheid. De vraag die ik mij dan ook stelde was: interesseert het de overheid wel dat de bevolking gezond is? Of zou de overheid geld krijgen, zodat ze niets vertellen over deze voedingsmiddelen? Is belasting betalen het enige wat de overheid boeit?

Waar ik achter ben gekomen is, is dat als je met succes vet verbanden voor elkaar wilt krijgen eerst vragen moet stellen. Na het stellen van de vragen is het verstandig om op onderzoek te gaan. Dit omdat je de antwoorden niet krijgt van slechte mensen. Zij willen immers alleen geld aan je verdienen en zullen je nooit de echte waarheid onthullen.

Bewerkte en onbewerkte voedingsmiddelen

Ik kwam er dus achter dat als ik resultaat wilde behalen met afslanken ik mijzelf moest focussen op het eten van gezonde onbewerkte voedingsmiddelen. Bewerkte voedingsmiddelen moest ik zoveel mogelijk vermijden, want deze voedingsmiddelen zorgen er alleen maar voor dat ik dik blijf.

Ook al werd het bewerktevoedingsmiddel gepromoot door een bekende nederlander, ook al kon ik het met korting kopen in de supermarkt, geen bewerkte voedingsmiddelen meer voor mij!

Dit vond ik ook zo raar: Ik ging een keer op onderzoek in de supermarkt. Keek achterop de verpakking en kwam er al snel achter dat het verpakte voedingsmiddel slecht is. Maar dat was niet het enige wat ik ontdekte, het bewerkte voedingsmiddel was ook een stuk goedkoper dan gezonde onbewerkte voedingsmiddelen. Echt bizar!

Zouden supermarkten express slecht voedsel goedkoper maken dan onbewerkte voedingsmiddelen? Zou het bij een supermarkt dan echt gaan om omzet ipv de gezondheid van de mens? Neem als je tijd hebt een keer een kijkje in de supermarkt en bekijk hoeveel voedingsmiddelen bewerkt zijn, je schrikt je het hoedje. (je ziet het pas als je het doorhebt, Johan Cruijjf)

Suikers zijn de vijand van het menselijke lichaam. Je hebt suikers nodig, maar niet teveel. Daarnaast heb je ook 2 verschillende suikers. Suikers die snel worden opgenomen in je bloed en suikers die traag worden opgenomen. Ik ben erachtergekomen dat je snelle suikers het beste kan vermijden. Trage suikers zijn de suikers die je jouw lichaam het beste kunt geven.

Bewerkte voedingsmiddelen zitten vol met snelle suikers. Waarom? Snelle suikers maken je dik, kunnen je verslaafd maken en kunnen vreselijke ziektes opwekken.

Een ezelbruggetje die mij vandaag de dag nog altijd is bijgebleven is: Als een voedingsmiddel rechtstreeks uit de natuur komt is het gezond. Is een voedingsmiddel in de fabriek bewerkt is het vaak ongezond.

Neem dus niet alles zomaar klakkeloss aan. Ook al wordt er gezegd dat een voedingsmiddel gezond voor je is. Graaf, graaf en graaf in het konijnenhol en je zal veel meer ontdekken over wat goed voor je lichaam is en wat niet.

Stop met je buik trainen als je je buikvet kwijt wilt

Buikspieren trainen heeft geen zin om vet verbranden rond je buik voor elkaar te krijgen. Zei deangelo tegen mij Dit kun je het beste doen om je buik strak te krijgen:

=> Volgende pagina

Scroll naar boven