Hoi Diana Verbeek hier van de afslankoplossing.nl, ver in het verleden moest ik hoe dan ook vet verbranden buik! Dus wat deed ik? Onwijs veel buikspieroefeningen uitvoeren en dat was nog niet alles, ook kocht ik regelmatig diverse gepatenteerde apparaten via de welbekende tv spotjes.

Op tv was te zien hoe gespierde, slanke dames met het apparaat trainde en zij vertelde dan ook hoe ze met het gepatenteerde apparaat een strakke buik hadden gekregen. Je kent die tv spotjes vast wel…

10 Minuten trainen op het apparaat is gelijk aan 600 sit ups en weetje wat, ik geloofde alles toen, echt alles! Als ik nu aan het jaartal 2009 terug denk, denk ik Diana, hoe kan je zo goed gelovig zijn geweest?

Gelukkig weet ik nu beter en zal ik je verder onthullen hoe ik vet verbranden buik eindelijk voor elkaar heb gekregen. Zonder honderden buikspieroefeningen uit te voeren, zonder jezelf te vermageren en zonder voedingsmiddelen te eten die smaken alsof ze over de datum zijn!

Naast het regelmatig trainen van mijn buikspieren probeerde ik ook verschillende diëten. Diëten zoals soepdieet, crashdieet en Sonja stakker dieet. Af en toe werkte het! Eindelijk was ik gewoon 2 kilo kwijtgeraakt. Eindelijk dacht ik de ultieme afslankformule ontdekt te hebben, maar na een paar dagen, zaten die rot kilo’s er gewoon weer aan!

Vet verbranden buik starte door te focussen op mijn voedingspatroon

Op mijn werk kwam ik in gesprek met een onwijs knappe gespierde mannelijke collega en op een gegeven moment kwamen we op het onderwerp afvallen. Deangelo heet diegene trouwens. Ik zij tegen deangelo dat ik regelmatig onwijs veel buikspieroefeningen uitvoer om zo buikvet te verminderen en hij viel meteen binnen met:

Diana, buikspieren trainen heeft absoluut geen zin wanneer je nog veel buikvet hebt. Buikspieren trainen zorgt er namelijk voor dat alleen je buikspieren sterker worden. Je buikvet verdwijnt er niet door. Het is namelijk onmogelijk om plaatselijk vet te verbranden!

Wat ik je als advies wil geven is, focus op je optimaliseren van je voedingspatroon. Eet regelmatig een vet verbrandende maaltijd. Zorg ervoor dat je op de juiste tijden water drinkt. Ontdek wat superfoods zijn en neem af en toe een lekkere gezonde groene smoothie.

Wanneer je jezelf daarin verdiept zal je veel sneller buikvet verliezen! Hoe je precies een vet verbrandende maaltijd maakt, wanneer je precies hoeveel water moet nemen laat ik je lekker allemaal zelf uitzoeken Diana. Want daar leer je het meeste van en heb je heel je leven wat aan. Zei mijn knappe collega en toen moesten we weer aan het werk…

Ik ging op onderzoek en…

Diezelfde dag toen ik thuis kwam ging ik meteen op onderzoek uit. Al snel begonnen de vragen bij mijn goede vriend google als volgt: Hoe maak ik een vet verbrandende water. Hoeveel water moet ik op een dag drinken. Welke voedingsstoffen zijn gezond en welke kan ik beter niet nemen. NA lang speuren op het internet kwam ik er achter.

Ik ging ermee aan de slag, testte mijn vet verbrandende maaltijden en na veel fouten maken kwam ik er eindelijk achter.

En weetje wat.

Het antwoord voor het maken van een vet verbrandende maaltijd kun je bijna niet vinden op het internet. Ook niet hoeveel water je precies moet drinken etc. Waarom niet? Omdat de grote jongens in deze industrie niet willen dat wij gezond blijvend afslanken. Als we namelijk collectief met zijn alle afslanken, kopen we hen pilletjes, apparaten enz niet meer.

Maar goed. Hoe de maffia dieetindustrie in elkaar zit onthul ik je graag een andere keer.

Een vet verbrandende maaltijd maken:

Buikspieren trainen heeft dus beslist geen zin zodra je buikvet verbranden voor elkaar wilt krijgen. Dat was me na het gesprek met mijn collega goed duidelijk. Ik ben erachter gekomen dat een vet verbrandende maaltijd het beste er zo uit kan zien:

Elke maaltijd zorg ik ervoor dat deze bestaat uit veel eiwitten en trage koolhydraten + onverzadigde vetten met mate. Voor ongeveer 60 a 70% deel ik mijn maaltijden in met eiwitrijkvoedsel. Denk aan plakjes kipfilet, gekookte eieren, magere kwark, noten etc. Ongeveer voor 30 a 40% kies ik voedingsmiddelen waar trage koolhydraten en onverzadigde vetten inzitten.

Trage koolhydraten haal ik uit tomaten, bananen, aardbeien, vijgen, walnoten etc. Doordat ik zo mijn maaltijden ging indelen, ging het afslanken een stuk sneller!

Vroeger nam ik bijvoorbeeld als maaltijd, 2 witte boterhammen met chocolade pasta. Ik gaf mijn lichaam toen alleen maar snelle koolhydraten en niet de juiste voedingsstoffen die je lichaam laat afslanken!

Ik wilde nog sneller afslanken, dus ging ik eten en water drinken op deze tijden. Klik op de link hieronder om naar de volgende pagina te surfen:

=> Volgende pagina

Scroll naar boven