Tomaten Gezond? Ik moest het gewoon weten en hier kwam ik achter:

Ik moest en zou in 2009 mijn lichaam gezond krijgen! Ik wilde geen lelijke vetrollen meer op mijn buik. Niet regelmatig ziek zijn of te maken krijgen met het verschrikkelijke jojo effect!

Toen de tijd was ik erg onzeker en wist absoluut niet welke voedingsmiddel nou precies gezond zijn. Want ik was zo in de war gemaakt door bepaalde mensen.

Kan je alle soorten groente en fruit eten? Hoe kan ik er het beste mee omgaan om de beste resultaten te bereiken? Wat moet ik doen om sneller vet van mijn lichaam af te krijgen? Deze vragen stelde ik mijzelf toen elke dag.

Kan ik tomaten nou wel of niet eten? Ik moest het gewoon weten! Dus ging op onderzoek uit. Ik las verschillende artikelen op internet, ging naar informatie avonden en kwam er later eindelijk achter hoe je het beste met voedingsmiddelen om kan gaan!

Tevens leerde ik ook van een collega op werk dat buikspieren trainen zonde van je tijd is zodra je buikvet kwijt wilt raken. Later zal ik je onthullen wat het beste werkt om sneller een platte buik te krijgen. Nu eerst verder met het verhaal over tomaten.

Ik kwam achter deze informatie en paste het direct toe:

Ik kwam erachter dat tomaten gezond zijn, maar je wel echt op de juiste manier ermee om moet gaan. Wat ook belangrijk om te weten is, is dat alles waar tomaten in zitten vers moet zijn.

Een tomatensoep uit blik kon ik dus het beste niet nemen! Dat komt omdat er in blikken soep stoffen worden toegevoegd die je lichaam niet zo leuk vinden. Denk bijvoorbeeld aan een hoop zout. Zout houdt vocht vast en dat wilde ik dus niet. Vandaar dat ik echt alleen tomaten vers ging eten.

Tomatensoepen ging ik dus zelf leren maken. Want wanneer ik het zelf ging maken, wist ik voor de volle 100% dat gezond bezig was.

Waarom ik tomaten in mijn voedingspatroon wilde hebben:

De reden waarom ik op onderzoek ging over tomaten gezond zijn, was omdat ik precies wilde weten of ik sneller met dit voedingsmiddel zou gaan afslanken.

Al snel surfen op het web kwam ik een pagina tegen over tomaten op Wikipedia. Hierop staat dat tomaten vitamine c, carotenen, vitamine B2, mineralen, kalium, fosfor en magnesium bevatten.

Bingo! Deze groente houd ik in mijn voedingspatroon. Maar op welke manier kan ik er het snelste resultaat mee behalen?

Vet Verbrandende Maaltijd

Ik deelde de tomaten in mijn maaltijden en kwam erachter dat ik sneller met een maaltijd ging afvallen als ik er een vet verbrandende maaltijd van ging maken.

Vandaag de dag deel ik een vet verbrandende maaltijd op een speciale manier in. Zo zorg ik ervoor dat een maaltijd of tussendoortje altijd uit deze 3 belangrijke stoffen bestaat. Eiwitten, onverzadigde vetten en trage koolhydraten.

Door veel te experimenteren met voedingsmiddelen kwam ik achter de juiste formule. Elke keer als ik deze formule gebruik bij het indelen van mijn maaltijden gaat het afslanken de goede kant op!

Als ik niet de juiste formule ging gebruiken, dus teveel van bepaalde stoffen per maaltijd ging indelen, dan slankte ik gewoon niet af! Ik zal je later vertellen welke formule je het beste bij het indelen van je maaltijden kan gebruiken!

Vroeger trainde ik elke dag mijn buikspieren op mijn bed. Heel vaak had ik pijn in mijn nek van al die oefeningen. Nadat ik mijn collega op werk had gesproken, stopte ik DIRECT met het trainen van mijn buik.

Buikspieren was namelijk niet de oplossing om snel van mijn buikvet af te komen. Ik kon beter deze informatie van Deangelo toepassen en dat werkte eindelijk:

=> Volgende Pagina

Scroll naar boven