Hi Diana Verbeek hier, vroeger en dan heb ik het over het jaartal 2009 wist ik absoluut niet hoe ik afslanken voor elkaar kon krijgen. Superfood of speciale gezonde voeding? Het was voor mij onbekend terrein. Ik wist echt niet wat ik aan het doen was. De dagen zagen toen er regelmatig zo uit:

Ik at voedingsmiddelen die echt niet te eten waren, kocht regelmatig verschillende apparaten via de populaire tv spotjes(je kent ze vast wel), trainde mijzelf een slag in de rondte, maar echt resultaat aan mijn lichaam zag ik niet echt.

Wanneer ik dan eindelijk eens minder gewicht op de weegschaal zag, zaten deze kilo’s er natuurlijk na een aantal dagen weer aan. Gewoon niet leuk was de tijd toen!

Hoe dan? Wat doe ik dan fout? Zeg het me en ik zal vechten voor een gezond strak lichaam, ging er door mijn hersenen heen!

Na veel onderzoeken, testen, en dankzij een methode die ik de AO noem lukte het uiteindelijk gelukkig om al mijn overtollige vetweefsel weg te krijgen! Kreeg ik weer meer zelfvertrouwen en ben ik vandaag gewoon nog steeds op streefgewicht!!! O wat ben ik blij. Net zo blij als een klein kind die van zijn moeder een cadeautje krijgt.

En weetje wat…

Dit alles, een heel gezond strak lichaam zonder regelmatig voedingsmiddelen te eten waarvan je over je nek gaat! Zonder je lichaam uit te hongeren! Zonder calorieën te tellen of al dat andere onzin!

Sinds het moment dat ik achter de waarheid ben gekomen doe ik alles anders dan wat de zogenaamde dieetexperts vertellen! Zo eet ik op deze juiste manier. Wanneer je niet op deze manier eet, wordt afslanken veel moeilijker. Drink ik veel water maar dan alleen op deze momenten en maak ik gebruik van wat ze noemen superfood.

Afslanken met superfood werkt alleen als:

Het afslanken ging steeds beter toen ik de werkende informatie ontdekte en er flink mee aan de slag ging. Zo leerde ik mijzelf aan hoe ik gemakkelijk en snel een vet verbrandende maaltijd kon maken. Waar ik op moest letten zodra ik een maaltijd ging indelen en hoe ik water op de juiste manier moest drinken en over water drinken wil ik nu even verder op in gaan.

Waarom? Omdat je namelijk nog zo goed op je voeding kan letten, maar als je niet goed water drinkt, het afslanken nog langer kan duren, wat natuurlijk zonde is. Daarom ga ik pas later mijn ontdekking over het nemen van superfood onthullen.

Water drinken

2 liter water drinken op een dag, dat is wat je moet doen werd mij vertelt en dat klopt. Je lichaam moet water hebben anders gaat het binnenin je lichaam niet goed. Ik dronk dus over heel de dag veel water, maar wist niet of ik nou wel op de juiste manier bezig was.

Ik ging ermee testen en ben erachter gekomen hoe je gemakkelijk kunt zien of je nu op de juiste manier bezig bent. Het is eigenlijk heel simpel. Dit is wat ik doe:

Over heel de dag blijf ik water drinken, maar ik doe dat wel op de volgende manier. Bij elke vet verbrandende maaltijd die ik neem, neem ik 1 glas of beker water. Dit doe ik een aantal dagen lang en daarna ga ik kijken naar hoe de kleur van mijn plas eruit ziet.

Is mijn plas erg donkergeel? Dan betekent dit dat ik bij elke maaltijd meer water moet gaan drinken. Bijvoorbeeld anderhalve glas. Zodra mijn plas te licht is, dus geen gele kleur heeft, dan drink ik weer teveel water. Is mijn plas lichtgeel, dan is dat een goed teken.

Wat is nu dat speciale super food en hoe kan ik er sneller resultaat mee boeken?

Ik was eindelijk goed bezig met afslanken! Maar natuurlijk wilde ik nog meer en meer afslanken en dit alles zonder weer aan te komen natuurlijk! Het jojo effect kreeg ik geen last meer van gelukkig. Ik at namelijk regelmatig een vet verbrandende maaltijd, dronk genoeg water over heel de dag en ontwikkelde wat spierweefsel op mijn lichaam wat ook weer voor een verhoogde verbranding zorgde.

Later in 2009 ontdekte ik dat er speciale voedingsmiddelen bestaan die erg gezond voor je lichaam zijn en je sneller kunnen laten afslanken. Deze speciale voedingsmiddelen bevatten vitamines, mineralen, antioxidanten en ga zo maar door. Ik heb het over superfoods. Ik ben van mening dat deze superfoods absoluut NIET uit je voedingspatroon mogen ontbreken!

De meest bekende superfoods zijn gojibessen, cacaobonen, hennepzaad, tarwegras, rode druiven, maar ook vette vis! Vette vis zoals haring, makreel, zalm etc.

Ik ben ermee gaan experimenteren en wat ik nu doe is als volgt. Stel ik maak een lekkere shake met kwark, bananen etc. Dan doe ik daar altijd nog even een klein handje goji bessen bij of een eetlepel chia zaad. Zo zorg je er namelijk voor dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt waar je lichaam zeer tevreden mee is!

Heel graag wilde ik mijn buikvet verliezen! Dus trainde ik mijzelf aardig in het zweet. Maar het werkte voor geen meter. Ik kreeg last van mijn nek en het leek zelfs wel of ik meer buikvet had gekregen door het uitvoeren van buikspieroefeningen! Nadat ik de werkende informatie ontdekte en de juiste mensen sprak, ging het afslanken rond mijn buik razendsnel!

Door op de link hieronder te klikken ontdek je wat ik precies heb gedaan:

=> Volgende pagina

Scroll naar boven