Strakke Buik Ontwikkelen, Hoe moet ik dat voor elkaar krijgen?

Het was 2009 en het ging echt totaal niet goed met mij! Ik was erg verdrietig toen de tijd en wilde graag een strakke buik, maar het ging echt voor geen meter! Mijn weegschaal gooide ik uit het raam en later kwam ik erachter dat dat eigenlijk heel erg goed was om een strakkere buik te krijgen.

Regelmatig trainde ik met een speciale hoela hoep van tv mijn buik, maar ik leek wel een acrobaat. Ook voerde ik elke dag tientallen buikspieroefeningen uit, met in de hoop wat calorieën te verbranden en vet te verminderen.

Mijn god, wat heb ik het moeilijk gehad die tijd. Vreselijk! O ja, afslankpillen, speciale voedingsmiddelen, eiwitpannenkoeken, trilbanden voor op je buik heb ik ook allemaal getest, maar het enige wat minder werd was het geld in mijn wallet.

Waarom werkt het verdorie allemaal niet wat ik probeer? Waarom word het mij zo moeilijk gemaakt? Hoe kan het dat sommige mensen strak blijven ondanks wat zij eten? Het is toch niet eerlijk? Vele maanden later werd het mij allemaal duidelijk hoe alles in elkaar zit.

Van boosheid ging ik juist meer vettig voedsel eten en kon het mij allemaal niets meer schelen! Het werkt toch allemaal niet wat ik doe om die vetrollen van mijn buik te laten verdwijnen en een mooie strakke buik te krijgen.

Kijk een bodybuildingslichaam hoefde van mij ook weer niet. Maar gewoon 15 kilo afvallen moest toch wel lukken?

Ik vertrouwde niemand meer!

Personal trainers, dieetguru’s en zelfs mijn eigen huisarts, ik moest er niks meer van hebben! Oplichters zijn het ging er in mijn hoofd om. Ze willen alleen maar geld verdienen. Zij willen niet dat ik blijvend afslank!

Het moest allemaal anders! Mijn denkwijze was ingesteld op verliezen en moest overgeschakeld worden op winnen. Alleen, hoe doe ik dat?

Daar moest ik achter zien te komen, dus ging ik alles uitzoeken en op een gegeven moment kwamen wel de juiste mensen op mijn pad. Mensen zoals bijvoorbeeld een vriendelijke collega van werk. Van diegene kreeg ik waardevolle informatie waarover ik je later meer zal onthullen.

Na een lang traject, kwam ik eindelijk achter de werkende informatie om een platte buik voor elkaar te krijgen. Ik moest alleen nog de informatie op mijn eigen lichaam toepassen. Ik ging ermee aan de slag en kwam erachter wat ik al die tijd fout had gedaan.

Ik begon helemaal opnieuw met alles

Om ervoor te zorgen dat ik nu wel eindelijk met succes op streefgewicht zou komen moest ik helemaal opnieuw beginnen. Daarnaast alles wat ik in het verleden had geprobeerd moest ik vergeten.

Ik ging mijzelf dus absoluut niet meer uithongeren. Ik ging mijn buikspieren niet meer trainen en ik ging geen voedingsmiddelen meet eten die naar karton smaakte etc!

Bewerkte voedingsmiddelen ging ik vermijden

Om sneller resultaat op te merken aan mijn lichaam moest ik ervoor gaan zorgen dat ik alleen voedingsmiddelen ging eten die echt gezond zijn voor mijn lichaam. Dus geen voedingsmiddelen die het snel afvallen alleen maar tegenhouden.

Als eerst ging ik alle ongezonde vettige dingen op schrijven die ik niet meer mocht. Pizza, patat, frikandelbroodje, saucijzenbroodje etc. Maar dat was dus niet genoeg. Ook moest ik bewerkte voedingsmiddelen gaan vermijden.

Want in bewerkte voedingsmiddelen zitten stoffen die je buik dik houden en er voor kunnen zorgen dat het afslanken langer duurt. Ik leerde mijzelf een ezelbruggetje aan en daar heb ik vandaag de dag nog steeds profijt van. Komt het:

Zodra een voedingsmiddel in de fabriek is bewerkt, moet ik het vermijden. Komt het voedingsmiddel rechtstreeks uit de natuur dan kan ik het eten.

Een lange tijd geleden voerde ik tientallen buikoefeningen uit om de vetrollen van mijn buik af te krijgen. Nadat ik Deangelo sprak van werk stopte ik hier direct mee. Buikspieroefeningen uitvoeren heeft namelijk totaal geen zin om een strakke buik te krijgen. Wat wel werkte is de informatie op de volgende pagina:

=> Volgende Pagina

Scroll naar boven