Stofwisseling Versnellen? Zo kreeg ik het eindelijk voor elkaar:

Stofwisseling versnellen? Ik had er nog nooit van gehoord. Ik wist in 2009 niet eens wat een stofwisseling precies was. Totdat ik zelf op onderzoek ging en achter de echte waarheid kwam!

Ik leerde hoe ik veel meer kilo’s vet kon vernietigen door mijn stofwisseling met deze simpele stappen op te voeren. Maar voordat ik eindelijk succes boekte ging ik een donkere tunnel vol verdriet door.

Heel graag wilde ik in 2009 een strakker lichaam ontwikkelen, dus ging ik ermee aan de slag. Ik begon net als ieder ander op 0 en moest dus echt alles leren. Als eerst startte ik met het volgen van verschillende dieëten. Hongerde ik mijzelf regelmatig uit en at ik voedingsmiddelen die ik met moeite kon doorslikken.

Van 2 kilo verliezen ging ik naar 5 kilo aankomen en zo speelde dat maandenlang. Elke keer kreeg ik te maken met het ziekelijke jojo effect en was ik elke maang veel geld kwijt aan onzin pillen, apparaten etc.

Oei! Wat was het toen moeilijk voor mij om 2/3 kilo per week te verliezen. Zelfs met de informatie van mijn huisarts lukte het niet om af te slanken.

Naar het restaurant gaan met mijn man, zat er vaak ook niet in. Na het eten van diverse maaltijden kreeg ik namelijk spijt en ging ik mij de dagen erna weer verplichten om minder te eten.

Diana, is dit nou echt het leven? Jezelf uithongeren, jezelf verplichten om niks te eten, geld uitgeven aan apparaten die toch niet werken? NEE, je hebt andere informatie nodig, ging er door mijn hoofd heen.

Ik moest het hoe dan ook anders aanpakken! Ik wilde de succesformule kraken en kwam erachter dat ik alleen ga afslanken als ik mijzelf bezig hou met stofwisseling versnellen.

Ik nam de andere weg

Na vele onderzoeken verder kwam ik erachter dat er een hoop mensen zijn die niet willen dat jij en ik niet afslanken. Om ervoor te zorgen dat er niet afgeslankt wordt geven ze elke keer informatie waarmee het nooit gaat lukken. Het gaat bij deze mensen alleen om geld verdienen.

Ik moest dus een andere route nemen en heb dat uiteindelijk ook gedaan! Gelukkig maar. Anders weet ik zeker dat ik vandaag de dag nogsteeds bezig zou zijn met afslanken.

Hongerdieëten, afslankpillen en speciale buikapparaten, ik begon er niet meer aan. HEt zou me toch nooit werken, maar welke informatie dan wel?

Verschillende zoekopdrachten verder kreeg ik eindelijk het licht te zien! Ik leerde alles over stofwisseling versnellen, hoe je precies je maaltijden moet indelen en hoe je het voor elkaar kunt krijgen om meer calorieën te verbranden in de nacht! Ja, zelfs dat is mogelijk!

Meer en vaker eten

Ik kwam erachter dat er in je lichaam een soort motor zit. Deze motor word je stofwisseling genoemd en zorgt voor verschillende belangrijke processen in je lichaam. Zo laat het je hart bijvoorbeeld goed bloed pompen door je lichaam. Laat het je longen ademen etc. Je stofwisseling is hetgeen in je lichaam wat dagelijks de meeste calorieën verbruikt.

Zodra je stofwisseling te langzaam draait, gaat het zoveel mogelijk vetweefsel besparen voor later. Daarom werkte mijzelf uithongeren dus niet!

Om stofwisseling versnellen voor elkaar te krijgen moest ik dus meer en vaker gaan eten. Ik ging ermee experimenteren en kwam erachter dat ik de beste resultaten behaalde als ik om de 2 uur een vet verbrandende maaltijd of tussendoortje nam.

Zo zag en ziet mijn voedingspatroon er ongeveer op een dag uit: 08:00 Grote maaltijd – 10:00 tussendoortje – 12:00 grote maaltijd – 14:00 tussendoortje etc.

Door op deze manier te eten zorg ik ervoor dat mijn stofwisseling heel de dag aan het werk is. Daarnaast merkt het ook op dat er genoeg voeding binnenkomt en dus op een gegeven moment vet gaat aanspreken voor verbranding.

Calorieën verbranden in de nacht

Hehe, het afslanken ging eindelijk zoals ik het altijd had gewild! Stofwisseling versnellen, daar moest ik op focussen! Ik kwam erachter dat je je stofwisseling nog sneller kunt laten draaien door wat oefeningen uit te voeren.

Tijdens het uitvoeren van wat oefeningen zorg je er namelijk voor dat je spieren beschadigd worden. Na je training moeten je spieren weer hersteld worden en je stofwisseling zorgt daarvoor. En wat ik ontdekte was, dat je stofwisseling je spieren hersteld op de momenten dat je rust. Dus tijdens het slapen!

Maar ik had helemaal geen zin om te sporten, dus stelde ik het een tijdje uit. Ik wilde eerst meer informatie lezen, voordat ik het sporten weer ging oppakken. Later kom ik erop terug met welke simpele stappen ik een super snelle stofwisseling heb ontwikkeld.

Nadat ik op deze manier ging eten ging het afslanken eindelijk een stuk sneller. Als ik mijn maaltijden niet zo had ingedeeld, was ik nu nogsteeds aan het stunten:

=> Volgende Pagina

Scroll naar boven