Snel Afvallen? Deze tips + 75 maaltijden kunnen werken

Snel afvallen, wat is de manier? Wat moet ik precies doen? Op welke tijden kan ik het beste eten om snel afvallen voor elkaar te krijgen? Dit waren de vragen die ik in 2009 mijzelf afvroeg.

Het was geen fijne periode. Sterker nog, het was een hel! Ik probeerde vanalles om snel afvallen voor elkaar te krijgen, maar helaas! Het hielp allemaal niet.

Tot dat ik mijzelf meer ging verdiepen in het onderwerp ”afvallen”. Elke dag was ik bezig met testen, testen en nog eens testen.

Ik teste de grote van mijn maaltijden, waaruit mijn maaltijden het beste konden bestaan en hoe ik dagelijks meer calorieën kon verbranden.

Ik kwam hierachter

Ik kwam erachter dat het verschil tussen snel afvallen en niet snel afvallen zit in het voedingspatroon. Wanneer ik namelijk een voedingspatroon opvolgde dat mijn dieetspecialist mij gaf of als ik mijn maaltijden verkeerd indeelde slankte ik niet af. Deelde ik mijn maaltijden op de juiste manier in lukte het wel om af te slanken.

Vroeger dacht ik dat als je gewoon normaal en gezond eet, je vanzelf gaat afvallen. Dit werkte ook tijdelijk, maar na een aantal weken stopte het afslanken.

Ik deelde mijn maaltijden zo in: 1 Boterham met chocolade pasta of 1 boterham met smeerkaas en 1 appel. Later snapte ik waarom het afslanken met deze maaltijden zo niet lukt. De maaltijd bestaat namelijk alleen maar uit koolhydraten.

Koolhydraten heb je zeker nodig voor energie, maar als je er teveel van neemt blijf je dik. Dus door veel te testen en te lezen kwam ik erachter dat eiwitten voor een verhoogde verbranding kunnen zorgen.

Dit komt omdat eiwitten moeilijker te verteren zijn dan koolhydraten. Ik deelde mijn maaltijden in met koolhydraten, onverzadigde vetten + eiwitten en het afslanken ging al een stuk sneller.

Je praat dus eigenlijk over een zogenaamde vet verbrandende maaltijd wanneer je maaltijden erg eiwitrijk indeelt. Wat ik zelf altijd doe is mijn maaltijden indelen voor 60/70% met eiwitrijke voedingsmiddelen en 30/40% met voedingsmiddelen waar trage koolhydraten/onverzadigde vetten inzitten.

Heel goed kan ik begrijpen dat je het lastig vind om te startten met het indelen van een vet verbranden. Daarom heb ik een rapport voor je gemaakt met daarin 75 vet verbrandende maaltijden:

75 Vet Verbrandende Maaltijden

Belangrijk: Ik heb een rapport voor je in elkaar gezet met 75 koolhydraatarme dieet maaltijden. Klik op het plaatje hieronder om naar de pagina te gaan.

Wist je trouwens dat er 2 verschillende soorten koolhydraten zijn? De 1 is je vijand en houdt je lichaam dik, de ander is je vriend en raad ik je wel aan om met mate te eten. Later vertel ik je er meer over.

Ik voelde me suf/energieloos en dit deed ik eraan:

Tijdens mijn afslankmissie voelde ik mij ook vaak energieloos of erg suf. Dit kwam doordat ik te weinig at.

Ik volgde toen regelmatig een crashdieet. Nu zal ik dat nooit meer doen! En ik raad jou ook aan om nooit meer een crashdieet te volgen (Mocht je deze hebben gevolgd of willen volgen)

Een crashdieet/hongerdieet zorgt er in het begin voor dat je veel afslankt, maar hoe langer je het dieet volgt, hoe suffer je wordt en hoe sneller je weer naar lekkere dingen grijpt. Lekkere dingen zoals koek, chips, etc.

In het begin viel ik onwijs veel af, maar al snel zaten de kilo’s er weer aan. Ik kwam erachter dat als je snel afvallen voor elkaar wilt krijgen je ervoor moet zorgen dat je een snellere stofwisseling krijgt. Want hoe sneller je stofwisseling draait, hoe meer energie/calorieën je dagelijks gaat verbranden. Eigenlijk moet je je stofwisseling zien als de motor in jouw lichaam.

Door weer te testen met het eten van meerdere maaltijden kwam ik tot de volgende conclusie: Wanneer ik minder ging eten, kreeg ik last van hongerbuien en slankte ik bijna niet af. Of ik slankte wel af, maar dan kwamen de kilo’s plotseling weer terug. Zodra ik meer ging eten op de juiste tijden lukte het wel om blijvend af te slanken.

Toen ik vaker ging eten gebeurde dit:

Minder eten was niet de oplossing voor mij. Voordat ik eindelijk succes boekte dacht ik dat je juist minder moet eten om snel afvallen zonder dieet voor elkaar te krijgen. Maar je het maakte me juist ziek en elke keer kreeg ik te maken met het jojo effect.

Ik ging experimenteren met meer en vaker eten.Grote maaltijden:

Ik kwam erachter dat als ik in de ochtend, middag en avond een grote maaltijd nam ik geen last meer had van hongerbuien. Eigenlijk best logisch, want je geeft je lichaam genoeg voeding.

Tussendoortjes Tussen de grote maaltijd in nam ik kleine maaltijden.

Een grote maaltijd is voor mij 250 ML magere kwark met 4 aardbeien. Een kleine maaltijd/tussendoortje is voor mij 1 mandarijn met 10 ongezouten pinda’s.

Bij elke maaltijd die ik at en die ik vandaag de dag nog steeds eet zorg ik ervoor dat de maaltijden eiwitrijk zijn. Met mate deel ik mijn maaltijden in met trage koolhydraten/onverzadigde vetten.

Het is namelijk erg belangrijk om een vet verbrandende maaltijd te eten. Een vet verbrandende maaltijd is in mijn ogen altijd erg eiwitrijk ingedeeld. Ik heb nog 27 vet verbrandende maaltijden boeken over. Klik op de link hieronder om het 75 vet verbrandende maaltijden boek te downloaden:

Klik hier om het 75 vet verbrandende maaltijden boek te ontvangen.

Omdat ik meer en vaker ging eten zag ik veel sneller resultaat. Ik kwam erachter dat mijn stofwisseling veel sneller ging draaien en dat vetweefsel een stuk zachter werd.

Wil je snel afvallen dan raad ik je aan om naast het vaker eten van koolhydraatarme dieet recepten jezelf te focussen op het optimaliseren van je stofwisseling.

Stofwisseling opvoeren

Ik weet het nog goed. Het was 2009 en ik was eindelijk goed bezig. Voedingsmiddelen deelde ik eiwitrijk in.

Gezonde koolhydraatarme maaltijden ging ik vaker op een dag eten. Mijn stofwisseling draaide overuren, maar ik was nog niet tevreden.

Ergens wist ik dat ik het afslankproces nog sneller kon laten gaan, dus besloot ik weer in de boeken te duiken. Na veel lezen kwam ik er eindelijk achter.

Ik kon mijn stofwisseling sneller opvoeren door op de juiste manier vet verbrandende oefeningen uit te voeren. (Vet verbrandende oefeningen zijn gewoon fitness oefeningen en zorgen na afloop ervoor dat je sneller resultaat kunt behalen)

Maar dan moest ik beginnen. Ik had er totaal geen zin in. Sporten. Ik heb er een bloedhekel aan! Omdat ik er nooit resultaat mee behaalde.

Ik voerde dagelijks honderden buikspieroefeningen uit om mijn buik vet kwijt te raken, maar dat hielp niks. Soms leek het wel of ik door het trainen van mijn buik, juist meer buik vet had gekregen.

Een collega op werk gaf mij advies dat je beter niet je buik kunt trainen als je buik vet wilt kwijtraken. Dus besloot ik na dit gesprek om pas weer mijn buik te trainen zodra mijn buik vet weg was.

Maar goed… Ik las dus dat je je stofwisseling kunt opvoeren door vet verbrandende oefeningen uit te voeren. Omdat je door het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen kleine scheurtjes in je spierweefsel maakt.

Wanneer ik dus goed had getraind, had ik na afloop spierpijn. Zodra ik spierpijn had na afloop, betekende dit een verhoogde verbranding.

Als eerst startte ik met de push up/opdrukken. Dit is een oefening die je overal kunt uitvoeren.

In het begin ging het echt voor geen meter. Zelfs mijn zoon van 8 kon nog beter de push up uitvoeren dan ik. Maar als je me een klein beetje kent, weetje dat ik een doorzetter ben. Dus ging ik het elke dag proberen.

Eerst met alleen me bovenlijf en daarna met de rest van me lichaam. Later als ik tijd had voegde ik aan de speciale Diana Verbeek training wat extra oefeningen toe. Vandaag de dag voer ik af en toe nog wat oefeningen uit. Maar dan alleen als ik tijd en zin heb.

Vroeger dacht ik dat ik erg gezond bezig was door gezond te eten, maar dit viel nog vies tegen! Ik at namelijk nog steeds niet goed, waardoor het afslanken bijna niet ging. Het probleem was namelijk dat ik toch nog verkeerde voedingsmiddelen nam.

Nadat ik mijzelf leerde hoe ik een vet verbrandende maaltijd in elkaar moest zetten, ging het afslanken gelukkig wel een stuk sneller. Wil je sneller afslanken? Misschien is mijn 75 vet verbrandende maaltijden boek dan iets voor jou! Ik heb nog 27 boeken beschikbaar, zorg dus dat je op tijd bent, voordat er geen boeken meer beschikbaar zijn:

=> Volgende pagina

Scroll naar boven