Platte Buik? Hoe krijg ik dat voor elkaar?

Ver in het verleden wilde ik graag een mooie platte buik, dus startte ik in 2009 met het fanatiek uitvoeren van diverse buikspieroefeningen. Maar in plaats van dat ik een mooie platte buik ontwikkelde, leek het wel alsof mijn buik juist dikker werd van buikspieren trainen.

Deangelo van werk onthulde mij waarom ik beter niet mijn buik kon trainen, wanneer er nog een hoop buikvet op je buik zit. Ik kon het beter op een andere manier aanpakken en hij had gelijk. Het werkte! Straks vertel ik je precies wat hij mij onthulde.

Naast het uitvoeren van verschillende buiktrainingen ging ik regelmatig op een dieet, nam ik verschillende fatburnerpillen en ging ik aan de slag met een bijzondere hoepel. Helaas! Wat ik ook probeerde, het mocht allemaal niet lukken. Soms lukte het wel om 2 of 3 kilo kwijt te raken. Alleen zaten deze er ook weer razendsnel aan!

Ik werd er verdrietig van en het begon aan mij te knagen. Ik was daarnaast ook bang geworden. Want, tja, niks hielp gewoon. Om mij heen zag ik mensen wel afslanken. Zouden zij dan gewoon geluk hebben? Hoe kan het dat zij wel afslanken? Volgen zij een bepaalde geheime formule?

Hoe dan ook, ik moest het totaal anders gaan aanpakken! Buikspieren trainen, dieëten, en fatburnerpillen, gaan niet helpen om een platte buik te krijgen.

platte buik

Ik weet het nog goed, het was op een doordeweekse dag in 2009. Het regende keihard buiten en ik besloot om op het internet opzoek te gaan naar de werkende informatie. Na flink lezen kwam ik achter schokkende informatie!

Zij willen niet dat ik met succes afslank!

Ik kwam erachter hoe de dieetindustrie in elkaar zit en hoe zij ervoor zorgen dat je nooit afslankt! Tenminste nooit met de informatie die zij geven.

Het is eigenlijk heel simpel. Ze gaven express verkeerde informatie, zodat ik nooit zou afslanken, want als het mij is gelukt om af te slanken, verdienen zij geen cent meer aan mij!

Zij vertellen je dat je minder moet gaan eten en maken je zo wijs dat je lichaam vet gaat aanspreken voor verbranding. Ik kwam erachter dat als ik minder ging eten mijn stofwisseling langzamer ging draaien.

Hoe langzamer mijn stofwisseling functioneerde, hoe meer vetweefsel er bespaard wordt. Als ik dus minder bleef eten, zou het mij nooit lukken om een platte buik te krijgen.

Op tv kreeg ik regelmatig een reclame spotje te zien waarin zij een buikspierapparaat promoten. Veel van deze apparaten kocht ik dan ook, want ze maakte mij wijs dat ik met de apparaten een mooie platte buik zou krijgen. Niet zo heel gek eigenlijk, dat ik elke keer de apparaten bestelde. Als je bij het speciale buikspierapparaat een mooie slanke man/vrouw ziet staan.

Vandaag de dag weet ik beter en heb ik dankzij Deangelo ontdekt waarom ik beter niet mijn buik kan trainen, zodra ik nog een hoop buikvet heb. Sinds ik zijn informatie heb toegepast is het gelukt om sneller een platte buik te krijgen. Op de volgende pagina ontdek je welke informatie ik heb toegepast:

=> Volgende Pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven