Koolhydraatarme Snacks: Toen ik zo mijn snacks ging indelen lukte het afslanken wel!

Wat zijn koolhydraatarme snacks, hoe maak ik ze en hoe zorg ik ervoor dat ik er sneller mee kan afslanken? Dit waren één van mijn vragen die ik mijzelf vaak stelde in het verleden.

In 2009 was ik fanatiek bezig om die lelijke vetrollen van mijn buik te krijgen. Ik probeerde van alles. Hongerdieëten, afslankpillen apparaten van tv, maar geen enkel resultaat!

Enkele maanden later ontdekte ik waarom het afslanken maar niet lukte en wat ik allemaal op deze tijdstippen het beste kon doen. Het kwijtraken van buikvet ging nog sneller nadat ik in contact kwam met een collega op werk. Deangelo heet deze collega.

Deangelo is een jongeman en weet erg veel van afslanken, voeding en sporten. Het is dan ook niet zo heel vreemd dat hij een super strak lichaam heeft!

Vroeger voerde ik altijd een hoop buikspieroefeningen uit, omdat ik dacht dat het trainen van je buik de sleutel is voor het verliezen van je buikvet, maar dat is helaas niet zo kwam ik achter. Deangelo onthulde mij dat ik beter niet mijn buikspieren kan trainen zodra ik nog een hoop buikvet hebt.

Ik kon beter deze tips toepassen en koolhydraatarme snacks eten. Later onthul ik meer over wat deangelo onthulde.

Ik moest mijn voedingspatroon flink aanpassen!

Het was niet zo gek dat ik in 2009 een tijdje niet afslankte. Ten eerste werd ik namelijk continu door verkeerde mensen op het verkeerde pad gestuurd en ten tweede leek mijn voedingspatroon helemaal nergens op.

Van koolhydraten, eiwitten en vetten had ik nog nooit gehoord. Totdat ik ging onderzoeken waarom het afslanken maar niet ging. Ik ontdekte veel over voeding en over het maken van koolhydraatarme snacks.

Als ik wilde afslanken moest ik ervoor zorgen dat ik over heel de dag koolhydraatarme maaltijden ging eten, met het drinken van de juiste hoeveelheid water.

Mijn maaltijden ging ik testen en testen en ik kwam erachter dat ik het beste resultaat kreeg als ik de maaltijden of koolhydraatarme snacks erg eiwitrijk indeelde.

Eiwitten zorgen namelijk voor een verhoogde verbranding. Dat komt omdat eiwitten moeilijk te verteren zijn. Moeilijker dan trage koolhydraten en onverzadigde vetten.

Deze voedingsmiddelen moest ik echt vermijden!

Bewerkte voedingsmiddelen kon ik het beste vermijden, want waren niet goed voor het lichaam. Bewerkte voedingsmiddelen zitten namelijk vol met slechte voedingsstoffen zoals snelle koolhydraten, transvetten etc.

Vandaag de dag ben ik eindelijk op streefgewicht en is het voor mij ook makkelijk om op streefgewicht te blijven. Ik volg namelijk een bepaalde leefstijl en deze leefstijl noem ik de AO methode. Straks kun je er meer over lezen.

Sleutel tot succes

Toen ik continu koolhydraatarme snacks at, wilde dat niet zeggen dat ik continu bleef afslanken. Ik moest veel meer dingen aanpassen om het afslankproces verder te laten gaan.

Zo dronk ik in het verleden veelste veel water in één keer. Wat er weer voor gaat zorgen dat je minder snel afslankt. Ook trainde ik dus ook regelmatig mijn buikspieren, maar dat kon ik beter niet doen vertelde Deangelo van werk. Ik kon beter deze tips toepassen:

=> Volgende Pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven