Groene Smoothies Recepten? Deze recepten + tips kunnen je verder helpen:

Wil je sneller afslanken, dan raad ik je aan om te starten met het drinken van groene smoothies recepten. Maar ik raad je wel aan om op deze manier te drinken, anders gaat het niet werken!

Het was 2009 en heel graag wilde ik die vreselijke vetrollen van mijn lichaam af krijgen. Zoals ieder ander besloot ik om te gaan diëten. Na vaak vallen en weer opstaan ben ik met diëten gestopt.

Tijdens het diëten kreeg ik namelijk vaak vreselijk veel zin in lekkere dingen. Dit omdat het speciale dieet vaak gewoon niet vol te houden was. Of omdat ik voedsel moest eten dat smaakte naar karton of rubber. Niet te geloven!!

Om mijn buikvet sneller kwijt te raken dacht ik dat het uitvoeren van oefeningen de key was om het voor elkaar te krijgen. Elke dag voerde ik tientallen buikspieroefeningen uit en wat denk je: Ook dit werkte WEER niet!

Een collega van werk onthulde zelfs dat als je nog veel buikvet hebt je met het trainen van je buik zelfs meer buikvet kan krijgen. Nadat ik eindelijk achter de werkende informatie kwam ging snel afvallen eindelijk goed. Ik leerde vet verbrandende maaltijden maken en nam regelmatig groene smoothies recepten.

groene smoothies recepten

Waar ik het meeste van heb geleerd tijdens mijn afslankmissie was dat je op onderzoek moet gaan. En dan tijdens het onderzoeken veel testen. Als ik dat niet had gedaan, was het denk ik nooit gelukt om op streefgewicht te komen.

Nadat ik groene smoothies toepaste in mijn leven gebeurde het:

Alweer 12 jaar geleden was ik fanatiek bezig met afslanken. Ik leerde de oplossing om snel kilo’s vet te vernietigen. Groene smoothies recepten waren toen net de tijd net in.

Ik had er nog nooit van gehoord en besloot om mijzelf er eens in te verdiepen. Ik stelde mijzelf de volgende vragen tijdens mijn afslankmissie.

Wat is een groene smoothie?

Een groene smoothie is een gemixt drankje met verschillende groente en fruitsoorten. Onwijs lekker en verslavend. Zo verslavend dat je er al snel teveel van neemt!

Naast dat het onwijs lekker is kan het voor meer energie zorgen, kan je er sneller door afslanken en krijg je geen last meer van hongerbuien.

Hoe moet je een smoothie maken?

Het maken van een groene smoothie is erg simpel. Straks onthul ik je de beste tips.

Word je van een groene smoothie drinken niet dik?

Ik kwam erachter dat je dagelijks niet teveel smoothie moet drinken, maar op deze manier. Zodra je deze manier blijft opvolgen is er niks aan de hand en zal het afslanken alleen maar sneller gaan.

Lust je een bepaalde groente/fruitsoort niet?

Wanneer je een bepaalde groente of fruitsoort niet lust is dat geen probleem. Mix het door andere voedingsmiddelen en je proeft er niks van. Het wordt alleen maar nog lekkerder.

Op deze manier kun je het beste een smoothie maken:

Toen ik net startte met smoothie maken, wist ik niet waar ik mee bezig was. Ik kocht een goedkope blender en dronk liters smoothies weg.

Al snel kwam ik erachter dat het zo niet werkt. Ik ging er eens goed voor zitten en ben hier achter gekomen:

Omdat ik in het begin alleen werkte met goedkope blenders, gingen deze erg snel stuk. Daarnaast heeft een goedkope blender ook niet de kracht dan een duurdere blender.

Nadat mijn blender weer kapot ging ben ik gaan investeren in een goede Philips blender. 1 Met een vermogen van minimaal 800 watt.

Wanneer ik vandaag de dag een smoothie ga maken voer ik de volgende stappen uit:

Stap 1: Als eerst was ik alle groente en fruitsoorten af met water onder de kraan. Daarna kijk ik of alle voedingsmiddelen goed schoon zijn en er niet toevallig beestjes tussen zitten. (Eiwitten van dieren hebben we nodig, maar de eiwitten van kleine spinnetjes laat ik even zitten)

Stap 2: Zodra ik zeker weet dat alle voedingsmiddelen goed schoon zijn doe ik alles in de blender en zet ik de blender 30 seconden aan.

Stap 3: Wanneer alle groente en fruitsoorten goed gemixt zijn doe ik er op de valreep nog wat ijsklontjes bij en mix ik deze ook. Ik vind een wat koudere smoothie namelijk beter smaken:)

Zodra de smoothie te dik is doe ik er een klein scheutje water bij. Zo makkelijk kun je een smoothie maken.

Met Deze Koolhydraatarme Recepten + Smoothies + Tips Kun je 2/3 Kilo Per Week Kwijt Raken:

Ontvang direct de 20 koolhydraatarme paleo recepten + strakke buik geheimen + 15 groene smoothies, voor de Tijdelijke Prijs van maar liefst €3

Ontvang de boeken na betaling met één van de onderstaande betaalopties:

(Let op, na betaling met internetbankieren word je direct door gestuurd naar een pagina waar jouw naam en email adres moet invullen. Klik de internetbankieren pagina dus niet weg!)

De gevaren van groene smoothies drinken.

Omdat het drinken van groene smoothies recepten onwijs lekker is, drink je al snel veel te veel. Ik ben erachter gekomen dat als je snel blijvend wilt afvallen je het beste niet meer dan 300 ML op een dag moet drinken.

Zelf neem ik in de ochtend vaak een groene smoothie van 150ML en in de namiddag. Nooit in de avond want dan komt je lichaam tot rust. De verbranding in je lichaam is in de avond dat een stuk lager.

Na vele onderzoeken ben ik hier achter gekomen:

Een groene smoothie zit vol met suikers. Deze suikers zijn dan wel gezond voor je, maar een teveel ervan in je lichaam is niet goed. Wat ik meestal doe is op de volgende tijden een groene smoothie of vet verbrandende maaltijd eten:

07:00 – Groene smoothie van 150ML.
09:00 – Vet verbrande maaltijd.
11:00 – Vet verbrandende tussendoortje.
13:00 – Vet verbrandende maaltijd
15:00 – Groene smoothie van 150ML

Door op deze manier aan de slag te gaan geef je je lichaam dagelijks genoeg trage koolhydraten en eiwitten + onverzadigde vetten.

Mijn Collega van werk leerde mij dat het niet slim is om buikspieroefeningen uit te voeren als je nog een hoop buikvet hebt.

Lees op de volgende pagina er meer over:

=> Volgende Pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven