Gezond Afvallen? Deze tips hebben gewerkt voor mij om kilo’s kwijt te raken:

In het jaar 2009 wilde ik heel graag gezond afvallen. Ik investeerde een hoop geld in pillen, apparaten, shakes etc, maar afslanken lukte niet. Soms viel ik even 2 kilo af, keek ik paar dagen later weer op de weegschaal, zaten de kilo’s er weer aan!

Ik werd ziek van het afslanken en ik was toen de tijd ook erg boos. Boos omdat het elke keer maar niet lukte en omdat ik andere in mijn omgeving wel met succes zag afslanken. Op een dag was ik zelfs een keer zo boos dat ik mijn weegschaal uit het raam had gegooid.

Vandaag de dag kijk ik niet vaak meer op de weegschaal, omdat het niet veel zin heeft. Wat veel beter heeft gewerkt voor mij is de makkelijke hand truck. Deze speciale hand truck kan ik overal gebruiken en vertelt precies of ik succes behaal of niet.

Wat was de oplossing om met succes gezond afvallen voor elkaar te krijgen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik eindelijk kilo’s vet kwijtraak, zonder voedsel te eten dat naar karton of rubber smaakt?

Ploeteren, ploeteren en nog eens ploeteren tijdens afslanken

Regelmatig voerde ik op mijn bed verschillende buikspieroefeningen uit. Ik dacht namelijk dat je buikspieren trainen de oplossing zou zijn om buikvet te verbranden.

Later kwam ik dankzij een collega van werk er achter dat het niet slim is om je buik te trainen wanneer je nog een hoop buikvet hebt. Deze collega onthulde me wat ik beter kon doen en eindelijk werd mijn buikvet stap voor stap minder.

Straks zal ik je vertellen wat ik precies heb gedaan om buikvet te verminderen. Nu eerst verder:

Naast het trainen van mijn buikspieren investeerde ik in speciale eetmenu’s, ging ik vaak naar een diëtiste en kocht ik apparaten van tv. Dit werkte allemaal niet.

Waarom werkt het allemaal niet wat ik probeer? Zouden de mensen die mij eetmenu’s aansmeren, apparaten willen verkopen dan niet willen dat ik afslank???

Ik kwam erachter na veel onderzoeken dat ze het inderdaad niet willen. Ook kwam ik erachter dat vandaag de dag de afslankindustrie een multi miljarden industrie is.

Hoe dieper ik in het konijnenhol dook, hoe meer informatie ik te weten kwam en ik erachter kwam wat ik wel moest doen om gezond afvallen voor elkaar te krijgen.

Vele onderzoeken verder:

Door de onderzoeken die ik had gedaan, ontdekte ik dat veel mensen in de afslankindustrie niet willen dat ik en jij afslanken. Want als je met succes afgeslankt ben ga je hun troep niet meer kopen. Troep zoals waardeloze apparaten, pillen, shakes, noem het maar op.

Ze doen er echt alles aan om ervoor te zorgen dat je nooit zal afslanken. Dit doen zij door je verkeerde informatie te geven. Informatie dat niet of tijdelijk werkt.

Ik heb echt honderden euro’s uitgegeven aan spullen. Ben echt goed besodemieterd en ik denk dat jij op dit moment ook in hetzelfde schuitje zit. Hoeveel geld heb jij uitgegeven aan nonsens spullen en is het je niet gelukt om af te slanken?

Ik ging nog dieper duiken in het konijnenhol en kwam de verschrikkelijkste dingen tegen. Dingen die je echt niet zo snel ziet, maar echt goed moet doorkrijgen.

Als je deze verschrikkelijke dingen niet ziet, ben ik bang dat je nooit zal afslanken! Want het stopt niet bij pillen, apparaten etc.

Het stopt niet!

Op dit moment zit ik met tranen in mijn ogen dit artikel te schrijven, omdat het gewoon te erg is allemaal. Ik kwam er dus achter dat het bij de afslankindustrie alleen gaat om geld verdienen.

(Geld verdienen is belangrijk in de wereld en vind ik ook helemaal niet erg. Iedereen moet geld verdienen, daar is de maatschappij op gebouwd vandaag de dag. Maar wat ik niet oke vind, is dat je troep gaat verkopen voor geld terwijl je van te voren al weet dat het niet werkt.)

Door elke keer verkeerde informatie te geven, slanken mensen niet af. Doordat ze niet afslanken kunnen ze keer op keer geld blijven verdienen. Want als we gezond afvallen niet voor elkaar krijgen, blijven we hun troep kopen.

Het stopt hier niet bij!

Eindelijk kwam ik erachter waarom ik grotendeels niet afslankte. Zij willen niet dat ik afslank, dus zal ik nooit gezond afvallen met de informatie die zij mij geven.

Diana, wanneer je dus met succes afvallen voor elkaar wilt krijgen moet je informatie gaan toepassen die anders is dan informatie van hen.

Ik moest dus opzoek gaan naar andere informatie en dat deed ik direct. Ik las boeken, ging naar speciale bijeenkomsten en eindelijk slankte ik af.

Maar het was pittig, onwijs pittig! Tijdens mijn afslankmissie werd het mij namelijk erg moeilijk gemaakt. Weer door dezelfde duivelse mensen van de afslankindustrie.

Afslanken start bij gezond eten

Ik leerde dat als je gezond afvallen voor elkaar wilt krijgen je gezond moet eten. Duh! Maar dit was absoluut tijdens mijn afslankmissie niet makkelijk.

Weer had ik namelijk met duivelse mensen te maken. Dit keer kocht ik dan niet hun zogenaamde wonderpillen of shakes maar hun voedsel!!!!

Ik dacht dat het genoeg was om niet meer de spullen te kopen van deze duivelse mensen. Of dat het genoeg was dat ik hun informatie niet meer opvolgde en het tegenovergestelde ging doen. Alleen helaas was dit jammer genoeg niet genoeg!

De reden waarom ik eigenlijk nu direct wil stoppen met dit artikel schrijven is, is omdat er mensen op deze wereldbol leven die echt over lijken gaan. Deze mensen zijn zo erg, dat ik het je eigenlijk niet wilt onthullen.

Het voedsel in de supermarkt is grotendeels niet goed voor je lichaam!

Om dus gezond afvallen voor elkaar te krijgen moest ik mijn lichaam gezond eten geven. Dus at ik gezond eten. Eten zoals ontbijtkoeken, fruitsappen etc. Maar door dit eten slankte ik niet af, heel vreemd. Dit terwijl er wordt gezegd van het is gezond.

Al snel kwam ik erachter wat het probleem was. Ik keek achterop de verpakking van het product en ontdekte het probleem. In het product waren een hoop suikers en andere slechte stoffen toegevoegd. Deze voedinsmiddelen zijn dus helemaal niet gezond en houden mijn lichaam dus juist dik.

Vanaf het moment dat ik erachter kwam dat bewerkte voedingsmiddelen niet goed voor je zijn, kocht ik deze voedingsmiddelen niet meer. Ook al werd er op tv of in bladen gezegd dat een product gezond voor je zou zijn, ik nam het niet!

Waar ik achter kwam was, dat als je onbewerkte voedingsmiddelen eet, je wel sneller kunt afslanken. Voor alles wat ik had geleerd, verzond ik ezelbruggetjes.

Het ezelbruggetje dat ik voor voedsel verzon was: Als het voedingsmiddel bewerkt is, is het vaak niet gezond voor je. Zodra het voedinsmiddel rechtstreeks uit de natuur komt is het vaak wel gezond voor je.

Bewerkte voedingsmiddelen:

Ontbijtkoeken, fruitsappen, koekjes etc.

Onbewerkte voedingsmiddelen:

Appel, aardbeien, kiwi’s, dadels, pinda’s(ongezout), cashewnoten(ongezout), magere kwark, wortels, andijvie, makreel, zalm, haring, rundergehakt etc.

Je gaat het pas zien als:

Citaten kunnen je helpen in het leven. Tenminste het heeft mij erg geholpen en vandaag de dag helpt het mij nogsteeds. Een citaat van een persoon die mij altijd bijgebleven is, is die van Johan Cruijff. Je gaat het pas zien als je het doorhebt.

Ik moest het allemaal eerst zien voordat ik het doorkreeg. Zien dat je niet iedereen op deze wereld kan vertrouwen. Zien dat voedsel grotendeels ongezond voor je is. Zien dat de afslankindustrie je graag dik houdt etc. Zodra ik het zag, kreeg ik het door!

Altijd dacht ik dat de overheid er juist was om je te beschermen, maar nu ik het allemaal zie en door heb weet ik wel beter. Als de overheid echt om ons zou geven, zouden de supermarkten niet vol liggen met voedingsmiddelen die ongezond zijn voor het lichaam, toch? Zou het dan echt alleen maar om geld gaan?

Ik startte helemaal opnieuw!

Nadat ik het grotere plaatje zag en doorhad begon ik helemaal opnieuw. Ik leerde wat echt gezond voor je lichaam is, hoe groot je maaltijden het beste kunnen zijn en waaruit je maaltijden het beste kunnen bestaan.

Slechte en goede koolhydraten

Ik ben erachter gekomen dat je 2 verschillende soorten koolhydraten hebt. Snelle en trage koolhydraten. De snelle koolhydraten kun je het beste vermijden, want deze houden of maken je dik. Trage koolhydraten zijn de goede koolhydraten.

De reden waarom ik ze snelle en trage koolhydraten noem, is omdat snelle koolhydraten snel in je bloed worden opgenomen en trage koolhydraten traag. Hoe sneller een koolhydraat opgenomen wordt, hoe slechter het is voor je lichaam.

Snelle koolhydraten zitten in:

Witte pasta, donuts, fruitsappen, ontbijtkoeken, chocolade paste.

Trage koolhydraten zitten in:

Appels, aardbeien, makreel, haring, pinda’s.

Snelle koolhydraten zitten vaak in bewerkte voedingsmiddelen. Trage koolhydraten zitten in onbewerkte voedingsmiddelen die rechtstreeks uit de natuur komen.

Heel de dag genoeg eten

Vroeger had ik vaak last van hongerbuien. De hongerbuien stopte nadat ik vaker en meer over heel de dag ging eten. Door meer en vaker op een dag te eten gaf ik mijn lichaam genoeg voeding en kreeg ik een snellere stofwisseling.

Ik raad je aan om, om de 2 uur een vet verbrandende maaltijd te eten. Een vet verbrandende maaltijd is rijk aan eiwitten en arm aan trage koolhydraten en onverzadigde vetten.

Ga op ontdekking, krijg dingen door en ga het zien!

Gezond afvallen is bij mij dus pas gelukt toen ik het allemaal doorkreeg en het ging zien. Als ik het allemaal niet door had gekregen, had ik het ook nooit gezien. Ik weet zeker dat ik nu dan nog elke keer aan het ploeteren zou zijn.

Wil je trouwens weten waarom buik trainen geen zin heeft als je nog veel buikvet hebt? Klik op de link hieronder om te lezen wat mijn collega van werk onthulde:

=> Klik hier om buikvet te verbranden

Scroll naar boven