Hoi hoi, mijn naam is Diana en leuk dat je hier op dit artikel bent gekomen. In 2009 wilde ik maar al te graag die lelijke love handles kwijtraken, maar wist absoluut niet hoe. Eetschema afvallen? Ik had er nog nooit van gehoord.

Hetzelfde als gezonde voeding. Of een vet verbrandende maaltijd, ik wist er niets van.

Mijn dagen bestonden toen uit witte boterhammen met chocolade pasta of hagelslag. Beschuit met muisjes nam ik ook regelmatig. Als ik aan het moment van een maand in 2009 terugkijk, snap ik dat afslanken absoluut niet ging.

Net als ieder anders begon ik mijzelf te verdiepen in diverse diëten. Ik hongerde mijzelf goed uit en at voedingsmiddelen die ik amper door mijn keel kreeg. Mijn konijnen die ik toen had kregen nog betere voeding.

Yes, ik viel dan eindelijk een keer af en natuurlijk je raadt het al, deze kilo’s zaten er later weer aan.

Gewoon fuckt up zou mijn zoon zeggen.

Hoe werkt eetschema afvallen? Wat is gezonde voeding? Hoeveel water moet ik op welke tijden drinken? Moet ik wel of niet mijn buik trainen om buikvet te verliezen? Allemaal vragen die voor mij onbekend waren totdat ik achter de AO methode kwam.

Ik moest het totaal anders aanpakken, het kon niet anders! Deed ik dat niet dan zou ik nu op dit moment van schrijven nog steeds met lelijke vet rollen op mijn buik zitten. Of zou ik nog steeds dromen van een mooi strak lichaam.

Dus, pakte ik het ook TOTAAL anders aan. Ik ging naar seminars, las boeken over voeding en zij personal trainers en zogenaamde voedingsexperts gedag! Mijn weegschaal gooide ik weg en startte met de nieuwe JIJ.

Ik leerde nieuwe mensen kennen met een andere kunde en ik slankte eindelijk af! Ik kwam erachter hoe schokkend de industrie achter dieten is en besloot om nooit meer naar foute mensen te luisteren.

Afslanken start door de computer in je lichaam te resetten

Voordat ik eindelijk kon afslanken moest ik alles wat ik wist uit mijn geheugen wissen. Echt alles! Bijvoorbeeld mijzelf uithongeren. Ik moest mijzelf nooit meer gaan uithongeren, want uithongeren zorgt ervoor dat je lichaam denkt dat er een voedsel tekort is.

Zodra je lichaam denkt dat er een voedsel tekort is, zal het vetweefsel zoveel mogelijk gaan bewaren voor later in plaats van verbranden. Een belangrijk doel van je lichaam is namelijk overleven.

Afslankpillen, speciale broodjes en ga zo maar door. Het is gemaakt om ervoor te zorgen dat je tijdelijk of helemaal niet afslankt. Zo kunnen de grote BOEVEN, laat ik ze de elite noemen, elke keer geld aan je blijven verdienen.

Zelf je eigen huisarts is niet te vertrouwen!!! Natuurlijk wilt diegene je helpen, maar dat is dan vaak wel met chemische troep. Alles wat dus niet hielp moest ik dus absoluut niet meer in mijn leven gaan toepassen of toelaten!

eetschema afvallen

Eetschema afvallen start met het indelen van vet verbrandende maaltijd!

Wanneer ik veel succes wilde behalen met afslanken, moest ik leren hoe ik een vet verbrandende maaltijd moest maken en wanneer ik die het beste kon nemen. Zo leerde ik dat je sneller vet kunt verbranden als je ervoor zorgt dat je je maaltijden eiwitrijk indeelt en met mate uit trage koolhydraten en onverzadigde vetten laat bestaan.

Eiwitten zijn namelijk moeilijk verteerbare stoffen. Omdat deze zo moeilijk verteerbaar zijn kost je het lichaam tijdens het verbranden van deze stoffen calorieën. Als je dus even terugkijkt naar het begin van dit artikel dan lees je dat mijn maaltijden vaak uit een paar witte boterhammen met chocolade paste bestonden of hagelslag.

Dat wil dus zeggen dat ik mijn lichaam alleen maar verzadigde vetten en snelle suikers gaf. Nu neem ik meer een maaltijd dat lijkt op:

250 ML Magere kwark + 4 aardbeien en een klein handje ongezouten pinda’s. Dit is een vet verbrandende maaltijd!

Het indelen van een schema

Zodra ik een beetje doorhad hoe ik een vet verbrandende maaltijd moest indelen, begon ik met het indelen van een soort voedingsschema. In de ochtend, middag en avond nam/neem ik een redelijk grote vet verbrandende maaltijd. Tussen de grote maaltijd in nam ik een gezonde tussendoortje, maar let op, ook weer eiwitrijk ingedeeld. Ik bleef mijn eetschema afvallen optimaliseren en boekte steeds meer resultaat!

Hoe zorg ik ervoor dat ik veel meer calorieën op een dag verbrand, zodat ik sneller die vervelende kilo’s vernietig? Ik paste deze informatie toe en kreeg een snellere stofwisseling:

=> Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven