Buik vet Verbranden? Heb je deze tips + 75 maaltijden al geprobeerd?

Hi Diana Verbeek hier, ik ben blij dat jij mijn site over buikvet verbranden heb gevonden en ik raad je aan om direct alles goed door te nemen! Ik ga je hier namelijk mijn afslankverhaal onthullen. De minder leuke dingen, de dingen die niet werken en wat uiteindelijk wel blijvend heeft gewerkt om mijn buik vet kwijt te raken.

Hoe kan ik buik vet verbranden snel voor elkaar krijgen? Hoe moet mijn voedingspatroon eruit zien? Waarom lukt het maar niet om maar een klein beetje buik vet kwijt te raken? Dit waren de vragen die ik mijzelf in 2009 vaak stelde.

Dagelijks voerde ik onwijs veel buikspieroefeningen uit. Elke dag weer en weer. Daarnaast kocht ik verschillende buikspierapparaten van de bekende tv commercials. Zogenaamde dieetspecialisten maakte mij wijs dat ik mijzelf moest uithongeren met een crashdieet. Maar het hielp niks! Als het hielp was het altijd maar tijdelijk.

Ik was het zat om voor de gek gehouden te worden!! Alles wat de dieetguru’s mij wijsmaakte nam ik niet meer serieus.

Toen gebeurde het:

Op een doodnormale dag kwam er bij ons op het werk een nieuwe collega. Niet zomaar een collega, maar een super strak gespierde collega. Nadat Deangelo, de collega, een aantal dagen bij ons was ingewerkt wilde ik het toch van hem weten. Dus ik stelde hem de volgende vraag:

Hi Deangelo, mag ik jou misschien wat vragen?

Deangelo: Ja hoor, wat wil je weten Diana?

Diana: Ik voer regelmatig buikspieroefeningen uit om buik vet verbranden sneller voor elkaar te krijgen. Alleen het werkt niet echt. Weet jij misschien wat ik beter kan doen?

Deangelo: Stop met het trainen van je buik is de eerste tip die ik je wil geven.

Want plaatselijk lichaamsvet verbranden is niet mogelijk. Je lichaam bepaalt waar en wanneer het vet gaat verbranden en in het begin zijn dit juiste de plekken waar je het juist niet wilt. Wanneer je doorzet met afslanken, ga je vanzelf buik vet kwijtraken.

Diana:Wat kan ik dan beter doen ipv buik trainen om een strakke buik te krijgen?

Deangelo:Ik raad je aan om te stoppen met het trainen van je, want plaatselijk vet verbranden kan niet. Je kan beter vet verbrandende maaltijden eten.

Bedankt Deangelo! De pauze was voorbij en toen ik thuis kwam ging ik experimenteren met het maken en eten van vet verbrandende maaltijden.

En ja hoor, na veel testen met het eten van vet verbrandende maaltijden was het eindelijk gelukt! Na 3 weken was ik 5 kilo blijvend afgevallen!!

Klik hier om mijn 75 vet verbrandende maaltijden boek te ontvangen en blijvend af te slanken

Hoe meer ik experimenteerde met het eten van vet verbrandende maaltijden + tussendoortjes, hoe meer kilo’s ik blijvend afslankte! Heel de dag had ik veel energie en kreeg geen last van vreselijke hongerbuien!

Wanneer je ook blijvend wilt afslanken, raad ik je aan om vandaag nog te stoppen met minder te eten! En juist vaker vet verbrandende maaltijden te eten op een dag! Je krijgt hierdoor namelijk een snellere stofwisseling!

Klik op deze link om de 75 maaltijden te ontvangen en te starten met afvallen

Succes!

Diana Verbeek

Scroll naar boven