Afvallen zonder sporten? Ik heb het geprobeerd, maar het was niet slim:

Afvallen zonder sporten, dat wilde ik voor elkaar krijgen in 2009! Ik was het sporten namelijk echt goed zat!

Ver, heel ver in het verleden ging ik als een wilde tekeer op mijn bed en dat was toen niet alleen met mijn man, maar vooral met het uitvoeren van verschillende buikspieroefeningen. Daarnaast liep ik regelmatig in de avond een rondje in mijn dorp, maar hoe goed ik ook te werk ging, ik raakte geen kilo’s vet kwijt.

Ik trainde mijzelf helemaal in het zweet, maar viel geen kilo’s vet af. Als ik eraan terugdenk was het eingelijk ook niet zo heel vreemd! Mijn voedingspatroon leek nergens op.

Ik kon nog zo goed bezig zijn met het uitvoeren van oefeningen of in de avond lopen/hardlopen, maar ik kwam erachter dat je voedingspatroon 100% in orde moet zijn en daarna pas gaat afslanken met sporten. (Logisch eigenlijk)

Dus ging ik mijzelf op dat moment bezig houden met het optimaliseren van mijn voedingspatroon. Voordat ik echt eindelijk veel succes bereikte met afslanken was ik zeker 3 maanden verder.

Het werd mij namelijk in het begin erg moeilijk gemaakt. Van verschillende zogenaamde dieetspecialisten moest ik namelijk minder eten. En wanneer ik minder ging eten kreeg ik last van hongerbuien en dan at ik heel de kast weer leeg. Of ze kwamen met speciale voedingsmiddelen die naar karton of rubber smaakte.

Op een gegeven moment had ik het door en verliet ik deze nonsens mensen! Ik ging aan mijn voedingspatroon werken en kwam erachter dat ik met deze methode sneller resultaat boekte:

Hoog In E, Laag In K En V.

Oftwel elke maaltijd of tussendoortje ervoor zorgen dat je veel eiwitten eet, weinig trage koolhydraten en onverzadigde vetten. Ik kwam er namelijk achter dat eiwitten voor een verhoogde verbranding zorgen en je koolhydraten en vetten ook in je voedingspatroon moet laten, maar dan wel met mate.

Bij elke vet verbrandende maaltijd dronk ik 1 beker water en hield ik mijn plas in de gaten. Zodra mijn plas erg donker was betekende dit dat ik meer water moest drinken. Was mijn plas te licht en leek het op water, dan dronk ik weer teveel. Wanneer mijn plas lichtgeel was heel de dag door betekende dit dat ik op de juiste manier bezig was.

Over heel de dag at ik vet verbrandende maaltijden, dronk ik op de juiste manier water en ik boekte resultaat. Eindelijk raakte ik kilo’s kwijt, maar het ging op een gegeven moment steeds langzamer.

Door weer te onderzoeken kwam ik erachter dat mijn lichaam geen vet kwijt wilt raken. Want je lichaam ziet vet als erg belangrijk. Ik kon het mijzelf niet voorstellen, maar toen ik verder ging lezen/onderzoeken werd het me duidelijk.

Het lichaam probeert zoveel mogelijk vetweefsel vast te houden omdat het nogsteeds hetzelfde functioneert als in de oertijd. Ik wil afslanken, maar het lichaam wilt het vetweefsel juist bewaren voor noodsituaties. Het spreekt nog eerder spierweefsel aan dan vetweefsel.

(Later in mijn onderzoeken kwam ik er juist achter dat ik absoluut geen spierweefsel kwijt wil. Spierweefsel laat je namelijk veel sneller afslanken. Straks meer)

Ik moest dus een manier verzinnen om het afslankproces sneller voor elkaar te krijgen. Alleen wilde ik graag afvallen zonder sporten! Ik had geen zin meer om weer die buikspieroefeningen uit te voeren of mijzelf weer voor niks in het zweet te lopen.

Hoe kan ik het afvallen sneller laten verlopen, zonder weer te hoeven sporten? Ik lezen en lezen en kwam tot de conclusie dat het NIET mogelijk is.

Wilde ik sneller afvallen dan moest ik doorgaan met het volgen van een geoptimaliseerd voedingspatroon en daarnaast toch weer beginnen met sporten.

Maar dit keer was het anders!

Ik Pakte Het Compleet Anders Aan:

Dit keer had ik een geoptimaliseerd voedingspatroon achter de hand en volgde ik niet meer die onzin van de dieetindustrie. Je kent ze vast wel die clowns van tv. Koop nu dit tril apparaat en krijg na 2 maanden een strakke buik of die mensen die je een dieet aansmeren wat voor geen meter werkt.

Nu ik dus een flinke stap verder was in het afslankproces moest ik wel sneller resultaat boeken met sporten. Idd, ik boekte sneller resultaat.

Wanneer ik nu ging sporten raakte ik veel sneller kilo’s kwijt, maar op een gegeven moment stond het afslanken weer stil, dus ging ik weer onderzoeken en onderzoeken.

Op een gegeven moment had ik de ultieme oplossing gevonden! Met deze oplossing kreeg ik het zelfs voor elkaar om calorieën te verbranden zonder te sporten. Afvallen zonder sporten was dus goed mogelijk, maar dan moest ik wel eerst gaan sporten. Hmm, vreemd?

Buikspieren trainen werkte niet om buikvet kwijt te raken onthulde Deangelo mij. Dit kon ik beter doen:

=> Volgende Pagina

Scroll naar boven