Afvallen Met Sporten? Deze informatie kan werken:

Afvallen met sporten, hoe krijg ik dat voor elkaar? Vroeger trainde ik mijzelf aardig in het zweet zonder resultaat. Regelmatig voerde ik tientallen buikspieroefeningen uit, werkte met verschillende apparaten en losse gewichten.

Alleen het werkte allemaal voor geen meter! Hoe goed ik ook trainde, wat ik ook deed, hoe goed ik ook met mijn voedingspatroon bezig was, afvallen met sporten was absoluut niet voor deze dame weggelegd!

In mijn vriendinnenclubje werd ik gezien als kampioen afslank stuntelaar. Nee hoor, mijn vriendinnen zaten precies in hetzelfde schuitje. Van dieet naar dieet, van jojo naar jojo en van verdrietig naar verdrietig!

Wat is de oplossing om dagenlang extra calorieën te verbranden met sporten? Wat moet ik precies opvolgen? Is het dan echt zo moeilijk om eindelijk eens wat kilo’s vet te verliezen? Vroeg ik mijzelf af.

Nu ik dit verhaal zit te schrijven springen de tranen weer in mijn ogen, maar aan de andere kant ben ik ook blij! Omdat ik namelijk vandaag de dag volgens de AO methode opereer.

De AO Methode heeft mij geholpen om kilo’s blijvend af te slanken en het helpt mijzelf vandaag de dag nogsteeds gelukkig! Later kun je meer lezen over de AO Methode.

De reden dat ik blij ben, is niet alleen omdat ik nu geen moeite meer heb met afslanken, maar ook omdat ik jou de waarheid kan onthullen! Het geeft mij een fijn gevoel als ik jou kan helpen met werkende informatie.

Laat ik verder gaan met mijn ontdekking over afvallen met sporten. Ik weet zeker dat het je kan helpen:

Collega Van Werk:

Op mijn werk leerde ik in 2009 een collega kennen met een goed gespierd lichaam. Deangelo is zijn naam. Ik raakte met hem in gesprek over afslanken en leerde verschillende dingen van hem.

Hij onthulde me verschillende tips, maar ook weer niet alles. Hij wilde namelijk dat ik zelf op onderzoek zou gaan, want dan zou ik het afslanken beter begrijpen en dus beter/sneller blijvend resultaat boeken.

Een tip waar ik echt een hoop aan heb gehad is over buikspieren trainen. Ik vertelde Deangelo dat ik regelmatig mijn buikspieren trainde, maar mijn buikvet niet verdween.

Hij onthulde mij toen dat je geen plaatselijk vet kan verbranden, maar alleen je buik traint. Ik kon beter oefeningen uitvoeren waarmee ik heel mijn lichaam trainde.

Ik ging ermee aan de slag en kwam er eindelijk achter hoe afvallen zonder sporten in elkaar zit. Het leuke is, is dat je zelfs calorieën kan verbranden in de nacht, maar dan is het wel belangrijk dat je er op de juiste manier ermee aan de slag gaat!

afvallen met sporten

Vet Verbrandende Oefeningen

Deangelo onthulde mij dat als ik voor meer spierweefsel op mijn lichaam zorg, ik sneller afvallen met sporten voor elkaar zou krijgen. Regelmatig ging ik aan de slag met het uivoeren van vet verbrandende oefeningen en paste ik mijn voedingspatroon aan.

Het werkte! Mijn lichaam werd slanker en slanker en opeens vond ik het sporten erg leuk! Zoals je kan opmerken in het begin van het verhaal had ik echt een bloedhekel aan sporten, maar dit veranderde allemaal toen ik op de juiste manier ermee aan de slag ging.

Een belangrijke les die ik heb geleerd is, is: Het gaat er niet om hoelang je sport, maar om hoe je sport!

Wordt vervolgd.

Minder eten was niet de manier om snel afvallen voor elkaar te krijgen. Wat dan wel, vroeg ik mijzelf af? Ik kwam erachter en dit gebeurde er:

=> Volgende Pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven