Afvallen Met Shakes? Zo kun je een krachtige shake maken:

Voordat ik erachter kwam hoe je met succes afvallen met shakes voor elkaar kon krijgen was ik maanden verder. Ik denk er nog regelmatig aan. De donkere tijden!

Het was in het jaartal 2009 en ik vond mijzelf te dik geworden. Heel graag wilde ik zo snel mogelijk kilo’s kwijtraken, zodat ik weer tevreden op mijn lichaam was.

Ik ging op internet opzoek naar informatie en kwam al snel terecht bij verschillende afslanksites. De één vertelde me informatie over jezelf uit hongeren en de ander had het weer over afvallen met shakes en dan voornamelijk shakes met eiwitpoeder. Deze shakes kon je zelf maken door melk en eiwitpoeder door elkaar te mixen.

Het uithongeren van mijn lichaam werkte niet, sterker nog ik kreeg er erge hongerbuien van waardoor ik meer ging eten en dus ook dikker werd in plaats van slanker! Heel graag wilde ik afslanken, maar het werd me echt moeilijk gemaakt! Het leek wel of iedereen alleen maar met verkeerde informatie kwam aanzetten.

Dat was dus ook echt zo! Ik leerde in 2009 mensen kennen die alleen maar leugens vertelden, zodat ze keer op keer geld aan je konden verdienen en ik leerde mensen kennen die de waarheid aan mij onthulde.

Iemand waar ik veel aan heb gehad en af en toe nogsteeds spreek, is mijn collega van werk, Deangelo. Deze jongen weet echt een hoop over voeding, training etc.

Voorbeeld: Ik trainde vroeger regelmatig mijn buik omdat ik dacht dat je dan je buikvet sneller kwijt zou raken. Het trainen werkte niet, dus vroeg ik het aan Deangelo.

Deangelo onthulde mij dat het niet slim is om je buik te trainen, maar dat je beter heel je lichaam kan trainen. (Later kun je er meer over lezen)

afvallen met shakes

Ik Kocht Grote Potten Eiwitpoeder

Ik kwam erachter dat het nemen van eiwitten voor een verhoogde verbranding kan zorgen. Eiwitten zijn bijvoorbeeld moeilijker te verbranden dan koolhydraten en vetten. Omdat eiwitten moeilijker te verbranden zijn kost het je lichaam meer calorieën om ze te verbranden.

Wat ik ook erg interessant vond om te lezen is dat eiwitten je spieren voeden. Extra spierweefsel op je lichaam zorgt ook weer voor een verhoogde verbranding!

Al snel kwam ik op een artikel terecht over afvallen met shakes. Ik leerde hoe ik mijn eigen shakes kon maken en behaalde hier ook resultaat mee, maar ik was wel elke keer een vermogen kwijt aan de potten eiwitpoeder die ik elke maand kocht.

Toen de tijd wilde ik niet besparen op goedkoop eiwitpoeder, dus kocht ik altijd goede whey eiwitpoeder. Want ik wist dat het mij sneller naar een mooi strak lichaam zou brengen.

Na een aantal maanden ben ik gestopt met het kopen van eiwitpoeder. Ik heb mijzelf namelijk geleerd om shakes te maken van gezonde voedingsmiddelen die je gewoon in de supermarkt kan kopen. Daarnaast haal ik mijn eiwitten ook uit vis, vlees, noten en andere voedingsproducten.

Tijdelijke Aanbieding: 20 Koolhydraatarme Paleo Recepten + Strakke Buik Geheimen + 15 Groene Smoothies €3

Ontvang direct de 20 koolhydraatarme paleo recepten + strakke buik geheimen + 15 groene smoothies, voor de Tijdelijke Prijs van maar liefst €3

Ontvang de boeken na betaling met één van de onderstaande betaalopties:

(Let op, na betaling met internetbankieren word je direct door gestuurd naar een pagina waar jouw naam en email adres moet invullen. Klik de internetbankieren pagina dus niet weg!)

Een Lekkere Vet Verbrandende Shake Maken:

Eind 2009 was afvallen met shakes eindelijk gelukt! Eigenlijk niet alleen met shakes, maar door de AO Methode te volgen. De Ao Methode is een methode waarin je leer hoe je jezelf een nieuwe leefstijl kunt aanleren. Straks kun je meer over de AO methode leren.

Ik leerde mijzelf aan dat het erg belangrijk is om je maaltijden erg eiwitrijk in te delen. En Daarnaast met mate trage koolhydraten en onverzadigde vetten toe te voegen.

Zo deed ik dat dus ook met mijn eigen gemaakte shakes. De blender vulde ik voor 70% in met eiwitrijke voedingsmiddelen en voor 30% met trage koolhydraten en onverzadigde vetten.

Een voorbeeld van een lekkere vet verbrande eiwitrijke shake kan zijn: 250 ML Magere Kwark, 5 pinda’s en 1 banaan of 250 ML Magere kwark, 5 aarbeien en 1 eetlepel chiazaad.

Het leuke is, is dat je met honderden voedingsmiddelen kunt experimenteren. Zo kun jij jouw eigen vet verbrandende shake ontwikkelen!

In het verleden kwam ik erachter dat snel afvallen alleen mogelijk is, als je je voedingspatroon op deze manier in elkaar zet.

=> Volgende Pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven