Afvallen Buik? Heb je deze tips + 75 maaltijden al geprobeerd?

Hi Diana Verbeek hier, in het verleden had ik onwijs veel moeite om afvallen buik voor elkaar te krijgen. Om de zoveel dagen voerde ik tientallen buikspieroefeningen uit.

Ik at voedingsmiddelen die naar karton smaakte en als het mij dan eindelijk was gelukt om wat kilo’s buikvet kwijt te raken, zaten deze kilo’s alweer redelijk snel aan mijn buik geplakt.

Wat is de oplossing om afvallen buik voor elkaar te krijgen? Waarom lukt alles wat ik probeer niet om blijvend vet te verliezen? Waarom krijg ik informatie van zogenaamde dieet specialisten dat niet of tijdelijk werkt? Dit waren de vragen waarmee ik opstond en mee naar bed ging.

Nadat ik eindelijke de AO methode had ontdekt lukte het eindelijk om die vetrollen van mijn buik te laten verdwijnen. De ao methode is trouwens een methode waarmee je razendsnel kilo’s kunt kwijtraken.

Zonder voedingsmiddelen te eten wat niet lekker was, zonder een speciaal drankje te drinken dat smaakte naar slootwater en zonder jezelf maandenlang in het zweet te werken zonder resultaat.

Nadat ik hiermee stopte en dit toepaste ging afvallen buik een stuk sneller

Elke dag was ik op mijn bed verschillende buikspieroefeningen aan het uitvoeren. Chrunches, planken en al die vervelende oefeningen. Ik had er nooit plezier in.

Maar ja wie een strakke buik wilt moet buikspieren trainen. Tenminste dat werd mij wijs gemaakt. Nu weet ik wel beter en wil ik jou het volgende duidelijk maken:

Toen gebeurde het.

Ik was op mijn werk en in de pauze kwam er toch een lekker stuk van een collega binnen. Net brad pitt en deze jongeman had niet alleen de looks van Bradje, maar ook het gespierde lichaam.

Hoe dan ook wilde ik weten wat zijn geheim was voor een mooi gezond en strak lichaam. Dus was ik zo brutaal om aan hem wat tips te vragen over afvallen rond je buik. Als eerst stelde ik mijzelf voor en vroeg zijn naam.

Deangelo, ik heb een vraag: Ik voer elke dag verschillende buikspieroefeningen uit, maar mijn buikvet verdwijnt niet en soms lijkt het wel alsof ik van buikspieroefeningen meer buikvet hebt gekregen.

Weet jij misschien wat er mis is? Vroeg ik aan deze hot prins.

afvallen buik

Toen kwam die met zijn tips hoor…

Deangelo: Nou kijk, met het trainen van je buik train je voornamelijk je buikspieren en hoe sterker en groter je buikspieren worden hoe meer ze het buikvet naar voren gaan drukken. Daarom lijkt het soms dus alsof je meer buikvet hebt.

Eigenlijk moet je buikspieren trainen helemaal vergeten als je nog een hoop buikvet hebt. Plaatselijk vet verbranden op je lichaam is namelijk niet mogelijk.

Wat jij beter kunt doen is vet verbrandende maaltijden eten en daarnaast fitness oefeningen uitvoeren waarmee je heel je lichaam traint.

Je ontwikkelt dan spierweefsel en hoe meer spierweefsel je op je lichaam erbij hebt, hoe meer calorieën je dagelijks gaat verbranden.

Hoe kan spierweefsel er nou voor zorgen dat ik dagelijks meer caloriën ga verbranden? Vroeg ik verder.

Deangelo: spierweefsel moet hersteld en gevoed worden en dat kost energie. Je hoeft dit proces niet te begrijpen. Als je maar wel snapt dat je door wat extra spierweefsel erbij te trainen je afvallen buik sneller voor elkaar kunt krijgen.

Ik stond met mijn mond vol tanden verder te luisteren en bedankte hem hartelijk.

Vanaf dat moment zei ik het volgende: Diana, stop, stop en stop met je buik trainen!!! Ga je meer verdiepen in vet verbrandende maaltijden en voer als je tijd en zin hebt wat oefeningen uit.

Ik verdiepte mijzelf in gezonde voeding en dit gebeurde er:

Tijdens mijn missie afvallen buik was het vallen en opstaan. Vallen en opstaan. Maar hoe dan ook gaf ik gewoon niet op.

Ik leerde alles over gezonde voeding en het eten van koolhydraatarme recepten en uiteindelijk lukte het wel om blijvend buik vet kwijt te raken.

Later zal ik je mijn complete afslankverhaal onthullen. Nu eerst verder met wat ik leerde nadat mijn collega mij verschillende tips gaf. Nadat ik stopte met het trainen van mijn buik ging ik me verdiepen in gezonde voeding.

Ik kwam erachter dat als je op de juiste manier met koolhydraten omgaat je afvallen buik veel sneller voor elkaar kunt krijgen.

Snelle koolhydraten vermijden: Toen ik bezig was met mijn afslankmissie dacht ik dat alle koolhydraten hetzelfde waren. Was dus niet zo!

Er zijn 2 verschillende koolhydraten. Snelle en trage koolhydraten. De snelle koolhydraten ging ik zoveel mogelijk vermijden omdat deze mijn lichaam juist dikker maakte. Wanneer ik mijzelf focuste op het nemen van trage koolhydraten, ging het afvallen rond mijn buik steeds sneller.

Tijdelijke Aanbieding: 20 Koolhydraatarme Paleo Recepten + Strakke Buik Geheimen + 15 Groene Smoothies €3

Ontvang direct de 20 koolhydraatarme paleo recepten + strakke buik geheimen + 15 groene smoothies, voor de Tijdelijke Prijs van maar liefst €3

Ontvang de boeken na betaling met één van de onderstaande betaalopties:

(Let op, na betaling met internetbankieren word je direct door gestuurd naar een pagina waar jouw naam en email adres moet invullen. Klik de internetbankieren pagina dus niet weg!)

Geen verkeerde maaltijden meer eten:

Vroeger nam ik een maaltijd dat leek op bijvoorbeeld dit: 1 Boterham met kaas. Met een maaltijd wat lijkt op hierboven boekte ik nooit resultaat. De reden waarom het niet lukte was omdat het een maaltijd was met alleen maar koolhydraten.

Belangrijk:

Ook al lette ik er goed op dat ik ipv snelle koolhydraten trage koolhydraten nam, zodra ik er geen eiwitrijke voedingsmiddelen bij toevoegde, kreeg ik geen of amper resultaat.

Maaltijden eiwitrijk indelen:

Nu zorg ik er altijd voor dat mijn maaltijd bestaat uit trage koolhydraten, onverzadigde vetten en eiwitten.

Om nog specifieker te zijn:

Elke maaltijd die ik neem bestaat voor 30/40% uit trage koolhydraten/onverzadigde vetten en voor 60/70% uit eiwitten. Waarom per maaltijd meer eiwitrijke voedingsmiddelen? Nou dat komt omdat eiwitrijke voedingsmiddelen voor een verhoogde verbranding kunnen zorgen. Eiwitten zijn namelijk een stuk moeilijker te verteren dan koolhydraten en onverzadigde vetten.

Straks geef ik je de mogelijkheid om mijn 75 vet verbrandende maaltijden boek te ontvangen. Let op, vraag het boek wel vandaag gratis aan, want ik heb nog maar 27 stuks.

Toen ik zo water ging drinken gebeurde het:

In het begin van mijn afslankmissie nam ik alles klakkeloos aan wat een zogenaamde dieetspecialist tegen me zei. Tja, zij zijn de experts, dus dan zal het wel zo zijn toch? Fout!!

Ik kwam erachter dat ze informatie gaven dat tijdelijk werkte en zij alleen maar geld aan mij wilde verdienen. (Je gaat het pas zien als je het doorhebt. Johan Cruijf)

Al snel nam ik niet zomaar adviezen aan van deze mensen en ging ik zelf op onderzoek uit. Mij werd bijvoorbeeld vertelt dat ik 2 liter water op een dag moest drinken.

Als ik dan vroeg wanneer en hoeveel precies kreeg ik als advies om door heel de dag veel water te drinken. Ik raakte wel kilo’s kwijt, maar vaak kwamen deze ook weer snel terug.

Later kwam ik er zelfs achter dat ik vocht kwijtgeraakt was en geen buikvet. Naast het experimenteren met vet verbrandende maaltijden eten ging ik dus ook experimenteren met het drinken van water.

Hier ben ik achter gekomen:

Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat als je buikvet verbranden nog sneller voor elkaar wilt krijgen je plas het beste lichtgeel eruit kon zien.

Wanneer ik veel water dronk, zag mijn plas er doorzichtig uit. Als mijn plas onwijs donker was betekende dit dat ik te weinig dronk.

Ik experimenteerde en experimenteerde en ja hoor, ik kreeg het voor elkaar. Mijn plas zag er nu door op de juiste manier te drinken lichtgeel uit. Bij elke maaltijd die ik at zorgde ik ervoor dat ik een klein bekertje leeg dronk.

Vandaag de dag volg ik nogsteeds dezelfde stappen en blijft mijn lichaam op streefgewicht.

– Ik train alleen mijn buik als ik weinig of geen buikvet heb.

– Maaltijden deel ik eiwitrijk in.

– Bij elke vet verbrandende maaltijd neem ik 1 bekertje water.

Ik wilde in 2009 heel graag snel afvallen, dus ik hongerde mijzelf uit. Maar dit hield ik niet vol en was heel de dag futloos. Toen ik erachter kwam dat je absoluut niet minder moet eten, maar juist MEER ging het afslanken een stuk sneller.

Vandaag eet ik vooral deze voedingsmiddelen op een dag en deel ik alleen zo mijn maaltijden in:

=> Volgende pagina

Scroll naar boven