Zijn aardbeien gezond? Dat vroeg ik mijzelf af in 2009

Hi Diana Verbeek hier, zijn aardbeien gezond of kun je ze beter niet toevoegen in je voedingspatroon? Dat is een vraag die ik mijzelf in 2009 stelde. Niet alleen bij aardbeien, maar ook bij tomaten, bananen, kiwi’s etc.

Ik kwam erachter dat ik deze fruitsoort gewoon kan eten en dat ze helpen bij het afslanken, maar dan moest ik er wel op de juiste manier mee omgaan.

Hier op deze pagina onthul ik je hoe je er het beste mee om kunt gaan en geef ik je nog meer tips. Laat ik snel verder gaan met mijn verhaal:

Het was dus 2009 en ik moest mijn lichaam hoe dan ook strakker krijgen. Ik wist totaal niet waar ik mee bezig was. Welke voedingsmiddelen nou precies gezond voor je zijn. Hoe je een gezonde maaltijd moet maken. Hoe ik calorieën kan verbranden op momenten dat ik niet in beweging ben en ga zo maar door.

Wat ik wel wist is, dat ik er een totale puinhoop van maakte. Als ik er nu op terug kijk denk ik, Diana, waar ben je in godsnaam mee bezig geweest. Maar aan de andere kant, is het ook weer te begrijpen. Ik werd namelijk continu door mensen op het verkeerde pad gezet.

Zo werd mij namelijk geleerd dat ik minder moest gaan eten, buikbanden nodig zou hebben om buikvet te verminderen en speciale voedingsmiddelen moest eten. Allemaal lariekoek!

Dat kan ik vandaag de dag zeggen. Het is gewoon echt onzin! Door minder te eten ga je nooit afslanken! Je stofwisseling in je lichaam gaat namelijk langzamer draaien door minder te eten. Buikbanden om je buikvet te verliezen werkt ook niet. Plaatselijk vet verbranden is namelijk niet mogelijk kwam ik achter. Een gezond voedingspatroon kan er voor zorgen dat het afslanken rond je buik sneller gaat.

Ik ging de werkende informatie toepassen en kwam hierachter

Zijn aardbeien gezond of kan ik ze beter niet nemen? Wilde ik heel graag weten. Ik hou namelijk heel erg van aardbeien. Na veel onderzoeken kwam ik erachter dat ik best aardbeien kon eten en dat het zelfs erg gezond is voor je lichaam.

Alleen moest ik het wel op de juiste manier eten. Zo nam ik bijvoorbeeld alleen in de ochtend en middag 4 aardbeien. Waarom? Omdat er veel fruitsuikers in aardbeien zitten. Suikers/koolhydraten heb je nodig, maar een teveel aan suiker in je lichaam is niet oke.

Wanneer ik namelijk teveel voedingsmiddelen at waar veel koolhydraten/suikers in zitten, slankte ik niet af.

Ik wilde heel graag snel afvallen voor elkaar krijgen, maar wist niet hoe. Toen ik de informatie op deze pagina ging toepassen, ging het afslanken wel erg snel:

=> Volgende Pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven