5 Kilo Afvallen? Met deze vreemde informatie kreeg ik het voor elkaar:

Hoe krijg ik 5 kilo afvallen voor elkaar? Waar moet ik beginnen? Ik wist absoluut niet wat ik aan het doen was, ver in het verleden.

Heel graag wilde ik in 2009 het voor elkaar krijgen, kilo’s lichaamsvet vernietigen. Dus ging ik net als elk ander persoon die zijn of haar lichaam niet oke vind, op dieet.

Ik volgde een bepaald voedingspatroon op, viel wat kilo’s af en later zaten de kilo’s er weer aan. Of ik nam verschillende pillen om 5 kilo afvallen voor elkaar te krijgen, maar deze hielpen ook niet.

Na een aantal maanden kwam ik erachter, ik zit in een speciale hamstermolen. Hoe goed ik ook mijn best bleef doen, ik kwam er maar niet uit. De molen bleef maar draaien en draaien.

Niet zo heel vreemd, kwam ik ook achter. De informatie die ik continu kreeg van zogenaamde specialisten, klopte express niet! Met de informatie van hen zou het mij nooit lukken om 5 kilo kwijt te raken.

Mijzelf uithongeren, voedingsmiddelen eten die ik niet lekker vond, buikspieren trainen waren de adviezen die ik kreeg. Nu weet ik beter en kan ik goed uitleggen aan anderen waarom het niet werkt en waarom het nooit zal werken. Sterker nog, het houd je lichaam alleen maar dik!

Van mijn collega op werk heb ik geleerd dat ik beter NIET mijn buik kon trainen, maar beter DEZE adviezen op kon volgen om zo buikvet te verliezen. Later zal ik je er meer over onthullen.

5 kilo afvallen

Ik Stopte Met Mijzelf Uithongeren

Toen ik er eindelijk achter kwam hoe smerig de dieetindustrie is, ben ik het totaal anders gaan aanpakken! Mijzelf uithongeren werkte niet en zou nooit gaan werken!

Ik kreeg er alleen maar een langzame stofwisseling van en dat wilde ik absoluut niet. Want wanneer je een langzame stofwisseling hebt, wordt er nooit vet aan gesproken voor verbranding.

Het lichaam is dan namelijk zoveel mogelijk vetweefsel aan het bewaren, omdat het denkt dat je in een noodsituatie bent. Een situatie waarin amper voedsel voorkomt. Het lichaam spreekt nog eerder je spierweefsel aan voor verbranding dan je vetweefsel in noodsituaties en dat wilde ik al helemaal niet, kwam ik achter tijdens mijn onderzoeken!

Mijn stofwisseling moest dus geoptimaliseerd worden, want hoe sneller je stofwisseling draait, hoe meer vetweefsel er uiteindelijk verbrandt wordt! Hoe krijg ik een snelle stofwisseling? Zodat ik 5 kilo afvallen eindelijk voor elkaar krijg?

Ik ging op onderzoek en ik kwam erachter dat meer en vaker eten uiteindelijk voor een snellere stofwisseling zou zorgen. Dus ging ik over heel de dag vaker eten.

In de ochtend nam ik een stevig ontbijt, 2 uur later een vet verbrandende tussendoortje en zo ging ik heel de dag door. Het werkte! Ik slankte na een aantal dagen af en was van mijn vreselijke hongerbuien af. Het jojo effect kon ik ook eindelijk gedag zeggen!

Hoe meer en vaker ik ging eten, hoe sneller mijn stofwisseling ging draaien en hoe meer kilo’s ik kwijtraakte. Nadat ik 5 kilo afvallen voor elkaar kreeg, wilde ik nog veel meer kilo’s kwijtraken, dus ging ik meer onderzoeken doen en ermee aan de slag.

Vroeger was ik heel vaak mijn buik aan het trainen op bed. Ik dacht namelijk dat verschillende buikspieroefeningen uitvoeren voor een platte buik zouden zorgen.

Buik trainen terwijl je nog een hoop buikvet hebt is het STOMSTE wat je kunt doen zei Deangelo. Hij onthulde mij dat ik beter DEZE informatie kon toepassen:

=> Volgende Pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven